Adverteren

Een grote attentiewaarde door de gehele Hof van Twente e.o.

Het zeer goed gelezen Hofweekblad heeft een streng gecontroleerde huis-aan-huisverspreiding. Het verspreidingsgebied is Hof van Twente; de kernen Bentelo, Delden, Diepenheim, Goor, Hengevelde en Markelo en de buitengebieden, de omliggende plaatsen Beckum, Bornerbroek, Haaksbergen en St. Isidorushoeve en een deel van Hengelo. Neem voor meer informatie over de vele mogelijkheden en doorplaatsingen naar omliggende weekbladen contact met ons op.

Aanleveren advertenties

Aanleverspecificatie: PDF of jpg moet minimaal 300 dpi zijn. De advertentie moet vóór maandag 12.00 uur gestuurd zijn naar info@hofweekblad.nl. Neem contact op voor de prijzen.

Magneetjes en Blokjes

De Magneetjes blijken ook heden ten dage nog zeer succesvol. Vanaf € 2,50 (afhankelijk van de tekst) kunt u al een oproep doen voor bijvoorbeeld een verloren sleutel, een hulp in de huishouding, aanvulling van een verzameling, enz. Wanneer het gaat om het aanbieden van diensten of producten wordt het een zogenoemd Blokje, hiervoor wordt het tarief berekend volgens de afmetingen van het Blokje.

Wekelijkse oplage
van 22.000 kranten

Grote naamsbekendheid,
hoge attentiewaarde

Elke woensdag
huis-aan-huis verspreid

Lees de krant

Lees oudere kranten

week

28

woensdag 8 juli 2020

Lees online

week

27

woensdag 1 juli 2020

Lees online

week

26

woensdag 24 juni 2020

Lees online

Neem telefonisch contact op

Of neem tijdens werkdagen telefonisch contact op via 074-3761354. Wij staan u graag te woord.