woensdag, 29 maart 2023
spot_img
HomeNieuws10-jarig jubileum Slagerij Kemna

10-jarig jubileum Slagerij Kemna

Goor – In hartje Goor aan de Grotestraat zit al sinds 24 oktober 2012 Slagerij Kemna. Eigenaar Roy Kemna (35) startte op aanraden van vakdocent Jan de Lat een échte slagerij in Goor. Hij trad daarmee in de voetsporen van zijn vader. En niet zonder succes: afgelopen week vierden ze hun 10-jarig jubileum.

Roy haalde op jonge leeftijd zijn ondernemersdiploma en daarna het slagers vakdiploma. “Ik wist al van jongs af aan dat dit is wat ik wilde: slager worden”, vertelt Roy. “In tegenstelling tot veel jongeren die niet goed weten wat ze willen worden, stond dat voor mij al heel snel vast.” Om eerst ervaring op te doen had hij verschillende banen binnen het slagersvak. Soms kreeg hij daarbij leidinggevende functies aangeboden. Maar hoe hoger Roy klom op de maatschappelijke ladder hoe verder hij voor zijn gevoel van het slagersambacht af kwam te staan. En dat was nou net niet de bedoeling. Roy volgde zijn hart en begon net als zijn vader vroeger, een eigen slagerij. Eerst in Goor en wat later ook in Borne.

Vlees uit de eigen regio

Intussen is Slagerij Kemna een begrip in Goor. Ook Roy’s vader, die al 45 jaar in het slagersvak zit, draait nog altijd mee. Met het 13-koppige team voorzien ze Goor en omstreken van een (h)eerlijk en betaalbaar stuk vlees, verrassend smakelijke worsten en de lekkerste zelf bereide maaltijden en soepen. Roy kent ondertussen heel wat klanten en geniet ervan om een praatje te maken. “Het voelt eigenlijk helemaal niet als werk”, zegt Roy. “Het is zowel met het team als de klanten heel gezellig.” Al het vlees wat deze slagerij verwerkt komt uit de eigen regio. Dat de dieren een goed leven hebben gehad en geen lange reis hoeven te maken is voor Roy een harde eis. Naast de slagerij is Kemna ook hét adres voor catering, barbecues en buffetten tot wel 350 personen. Bestellen kan simpel in de winkel, per telefoon, e-mail of via de webshop. Vanwege het 10-jarig jubileum zijn er messcherpe acties dus kom vooral langs aankomende week! Zie ook de advertentie op pagina 17 van het Hofweekblad.

Erkend leerbedrijf en vacatures

Slagerij Kemna is een erkend leerbedrijf en er zijn nog enkele vacatures dus zoek je een stageplaats of een leuke baan in een gezellig team, neem dan contact op met Roy Kemna. 

Slagerij Kemna, Grotestraat 83 in Goor, telefoon 0547-273978 of stuur een e-mail naar info@slagerijkemna.nl. Bestellen via de webshop kan op www.slagerijkemna.nl/nl-nl/webshop. 

Nieuwstip of nieuwe informatie?

Tip onze redactie via een WhatsApp-bericht: 06 11 43 55 22

Laatste Nieuws

Lifestyle