donderdag, 30 maart 2023
spot_img
HomeNieuwsDelden10-jarig jubileum voor KANTOOR 32

10-jarig jubileum voor KANTOOR 32

Delden – Als ondernemer ben je tegenwoordig druk genoeg om alles draaiende te houden, zeker met de coronaperikelen van de afgelopen tijd. Na alle drukte aan het einde van de dag gooi je een steelse blik op je bureau. En wat schetst je verbazing? Daar ligt je administratie nog met een vragende blik op je te wachten: wanneer krijg ik aandacht? Willemijn Telgenkamp, eigenaar van administratiekantoor KANTOOR 32, weet daar als geen ander raad mee. Haar credo: “Wij hebben de kennis van cijfers, onze klanten van ondernemen. Samen doen we waar we goed in zijn!”

KANTOOR 32 ontzorgt al 10 jaar ondernemers op administratief gebied. Van zzp tot mkb met en zonder personeel, van eenmanszaak en vof tot bv, maar ook voor stichtingen en verenigingen stelt KANTOOR 32 haar diensten beschikbaar. Bij u thuis, aan de zaak of bij Willemijn aan de keukentafel. Ook ’s avonds! Zonder de kosten van een duur kantoorpand blijven de tarieven laag. En Willemijn heeft directe lijntjes met diverse externe specialisten, onder andere op het gebied van fiscaal recht en salarissen. Zo is zij voor iedere vraag een eerste en laatste aanspreekpunt, dus geen ‘van-het-kastje-naar-de-muur-cultuur’. 

Helpen en ontzorgen

Willemijn is afgestudeerd aan de HEAO richting Bedrijfseconomie en startte haar loopbaan bij KPMG Accountants. Ook begon ze met de opleiding tot registeraccountant. Door haar ervaring bij de grotere bedrijven kwam ze erachter dat zij zich liever bezig wilde houden met het mkb: ‘liever een directeur die ook eigenaar is’. 

KANTOOR 32, een kantoor aan huis, werd door Willemijn opgericht en dit jaar bestaat het administratiekantoor alweer 10 jaar. Haar goede naam en reputatie dankt ze vooral aan mond-tot-mond reclame. Willemijn is een persoon die graag helpt en (ont)zorgt. “Ik ben hier ingerold omdat ik altijd al wel interesse had in cijfers. En als ik zo mensen kan helpen, dan haal ik daar ook enorm veel voldoening uit. Er zijn mensen met een grote angst voor de ‘blauwe envelop’. Maar dat betekent lang niet altijd betalen! Ik zoek het graag voor ze uit en stel ze gerust. Heel dankbaar werk.” 

Actueel inzicht in de cijfers 

Willemijn legt uit: “Ik stel jaarcijfers samen en verzorg de aangiften inkomsten-, vennootschaps- en omzetbelasting en geef fiscaal advies. Dit doe ik niet alleen. Samen met Corry Ros, Isa Hoogeveen en Anita Manders, een vaste collega van SAMEN Administratief, zorgen wij ervoor dat binnen 24 uur online administraties worden bijgewerkt. Dit doen wij met behulp van diverse slimme boekhoudpakketten. Ondernemers willen actueel inzicht in de cijfers en natuurlijk willen ze ook weten hoeveel belasting ze moeten betalen. Dat kunnen wij allemaal regelen.” 

Interesse in een online boekhouding? Regel dit dan voor 1 januari. KANTOOR 32 helpt u graag. Het is snel en simpel en geeft bovendien dit meteen actueel zicht in de jaarcijfers. Meer weten? Bel Willemijn en maak een afspraak. KANTOOR 32, Wijnhuisstraat 32, Delden, tel. 06-22477326 of mail willemijn@kantoor32.nl

Nieuwstip of nieuwe informatie?

Tip onze redactie via een WhatsApp-bericht: 06 11 43 55 22

Laatste Nieuws

Lifestyle