woensdag, 6 juli 2022
spot_img
HomeNieuwsGoor12,5-jarig jubileum voor Vos Autotechniek

12,5-jarig jubileum voor Vos Autotechniek

Goor – Vos Autotechniek is opgericht op 7 juni 2008 door Matthijs Vos na jarenlang automonteur te zijn geweest bij verschillende bedrijven. Het in zijn vrije tijd sleutelen aan auto’s vanuit zijn schuur groeide uit tot een ambitie voor een eigen garagebedrijf.

In juni 2008 begonnen ze aan de Spechthorstdwarsweg met een garage en een verkoopplein die al snel te klein bleek te  zijn. “Diverse uitbreidingen en een deel van een pand erbij aan de overkant kon niet voorkomen dat wij volledig uit ons jasje groeiden”, aldus Matthijs. In het voorjaar van 2017 hakten ze de knoop door en werd het huidige pand aan de Wheedwarsweg gekocht. Een grotere werkplaats en diverse faciliteiten zoals een wasplaats en een aparte kantoorruimte boden veel meer mogelijkheden. Ook het ruime buitenterrein biedt hen naar de toekomst toe nog volop kansen voor uitbreidingen.

Jubileum gestalte geven

Op 7 december jl. bestond het bedrijf exact 12,5 jaar. Matthijs blikt tevreden terug over de laatste 12,5 jaar: “We zijn inmiddels met acht personeelsleden en ondanks corona hebben we ruim voldoende werk. Een feestje zit er helaas niet in maar we zijn druk aan het brainstormen over hoe we dit jubileum gestalte gaan geven. 

Op de Autopagina in het Hofweekblad van 13 januari 2021 leest u wat voor mooie acties er zullen zijn van Vos Autotechniek, voor zover mogelijk binnen de geldende veiligheidsrichtlijnen. Ga voor meer informatie naar www.vosautotechniek.nl of bel 0547-276295.

Nieuwstip of nieuwe informatie?

Tip onze redactie via een WhatsApp-bericht: 06 11 43 55 22

Laatste Nieuws

Lifestyle