zaterdag, 25 maart 2023
spot_img
HomeNieuwsDelden18 maart opening Galerie Pots en La Patoe Mode

18 maart opening Galerie Pots en La Patoe Mode

Delden – Op de hoek van de Langestraat en De Kolk hebben  Galerie Pots en La Patoe Mode zich gelijktijdig gevestigd en ze gaan ook gelijktijdig open op donderdag 18 maart om 10.00 uur. De galerie van Emmy en Hans Pots, met de ingang aan De Kolk, toont hoofdzakelijk werken van kunstenaars uit Hof van Twente. La Patoe Mode is de damesmodezaak van Nicole Schaffers. De kledingzaak van deze excentrieke kunstacademicus heeft de ingang aan de Langestraat. 

Galerie Pots

De zeer grondig verbouwde en buitengewoon sfeervol ingerichte galerie toont op dit moment werken van Deldenaren Alice Busschers (glaskunst) en Piet Brummelbos (verlichting). Van de uit Goor afkomstige Patrick van den Burg kun je uiteenlopende kunstwerken aanschouwen, onder andere schilderijen met een zeer bijzondere, kleurrijke techniek. Maar ook van eigenaren Emmy en Hans Pots zelf kun je kunstwerken bewonderen. Hans is zeer bedreven in beeldhouwwerk met onder andere marmer en Emmy mag graag schilderen. Geef je ogen de kost in deze prachtige galerie! Alle getoonde werken zijn uiteraard ook te koop. 

La Patoe Mode

Als je de gezellige damesmodezaak van Nicole Schaffers binnenloopt, krijg je een kleurexplosie van kleding en accessoires op je netvlies. Nicole omschrijft haar modelijn als volgt: “Bijzondere, betaalbare kleding, accessoires en schoenen van comfortabel draagbare en betaalbare kwaliteit.” Sinds 1995 heeft ze altijd een kledingzaak gehad in Haaksbergen, maar stopte daar op een gegeven moment mee en besloot zich nuttig te maken in het melkveebedrijf van haar man. Toch voelde dat niet goed. “Het was alsof ik een been miste”, zegt ze. “Een soort fantoompijn. Ik besef dat het geen makkelijke tijd is om een bedrijf te starten, maar positief blijven, dat doen waar je hart ligt en je passie volgen zijn volgens mij de essentiële ingrediënten voor een gelukkig bestaan.” Kom de bijzondere exclusieve items uit onder andere Parijs bewonderen en gun jezelf een nieuwe look. 

Opening zonder hapje en drankje

Om de inmiddels bekende reden zal het geen spectaculaire opening zijn met een hapje en een drankje maar kun je op (telefonische) afspraak een bezoek brengen aan Galerie Pots en La Patoe Mode. 

Voor een bezoek aan Galerie Pots bel je 06-10648589. Openingstijden na 18 maart: vrijdag en zaterdag van 13.30 tot 17.00 uur en koopzondagen. Voor een bezoek aan La Patoe Mode bel je 06-48555083. Openingstijden na 18 maart: woensdag tot en met zaterdag van 10.00 tot 17.00 uur en koopzondagen.

Nieuwstip of nieuwe informatie?

Tip onze redactie via een WhatsApp-bericht: 06 11 43 55 22

Laatste Nieuws

Lifestyle