maandag, 30 januari 2023
spot_img
HomeNieuws25-jarig jubileum Tandartsenpraktijk Delden

25-jarig jubileum Tandartsenpraktijk Delden

Delden – Na een mooie afscheidsreceptie van tandarts Gideonse hebben de tandartsen Björn Scharrenborg en Xander Meijs op 2 december 1996 officieel de Praktijk Den Hof overgenomen. 

Björn en Xander zijn studiegenoten uit Nijmegen. Met veel plezier hebben ze jaren aan Den Hof gewerkt. Nadat de tandartsen Feitsma en Hoekstra stopten met hun praktijk, kwam het plan om ook naar de Zuidwal te gaan. Een prachtig historisch pand in het centrum van Delden.

Een grote verbouwing vond plaats en daarna zijn Xander Meijs en Manon Hemmer als eerste in het pand begonnen. Nadat de bovenverdieping gereed was, is Björn Scharrenborg ook naar de Zuidwal gegaan. Vervolgens hebben zij de praktijk aan de Zuidwal voortgezet onder de naam Tandartsenpraktijk Delden. Enige tijd later is de praktijk aan Den Hof overgenomen door Tandarts Venema.

Het huidige team bestaat uit 14 personen, een mix van ervaren medewerkers en jonge enthousiaste assistentes. Naast reguliere tandheelkundige zorg biedt de praktijk ook de mogelijkheid voor kleine chirurgische ingrepen, snurkbeugels en orthodontie.

De praktijk staat voor een prettige sfeer binnen het team en naar de patiënten toe.

Het Team Tandartsenpraktijk Delden feliciteert Björn Scharrenborg en Xander Meijs met het 25-jarig jubileum van de praktijk.

Nieuwstip of nieuwe informatie?

Tip onze redactie via een WhatsApp-bericht: 06 11 43 55 22

Laatste Nieuws

Lifestyle