woensdag, 30 november 2022
spot_img
HomeNieuws2500e rit verreden voor ANWB AutoMaatje Hof van Twente

2500e rit verreden voor ANWB AutoMaatje Hof van Twente

Hof van Twente – Al 2500 ritten gereden! Bij AutoMaatje vervoeren vrijwillige chauffeurs minder mobiele deelnemers naar de gewenste plek van bestemming. Op bezoek bij een vriendin, naar het ziekenhuis terwijl de chauffeur ook mee naar binnen loopt, naar de kapper, naar een gezamenlijk eten locatie, het kan allemaal dankzij de 56 vrijwilligers van AutoMaatje. Zo blijven inwoners langer mobiel en betrokken bij het sociale leven. De chauffeurs komen verspreid over heel Hof van Twente zodat de dienst voor iedereen beschikbaar is. AutoMaatje is een aanvulling op de bestaande vervoersdiensten.

Hoe werkt het?

Wie gebruik wil maken van Auto-Maatje Hof van Twente, belt uiterlijk drie werkdagen van tevoren naar 06 29 18 79 07, bereikbaar op werkdagen van 09.00 tot 12.00 uur. De planner van AutoMaatje koppelt de deelnemer aan een van de chauffeurs en vertelt wat het ongeveer gaat kosten. De ritprijs is € 0,35 per gereden kilometer. De chauffeur komt op het afgesproken tijdstip voorrijden en de deelnemer rekent contant af met de chauffeur. Ritten worden gereden door heel Nederland en soms ook naar Duitsland. Dit op basis van beschikbaarheid van een chauffeur.

Wilt u gebruik gaan maken van AutoMaatje Hof van Twente, of wilt u chauffeur worden? Bel gerust naar AutoMaatje voor meer informatie: 06 29 18 79 07 of kijk op de website van Salut: www.salut-welzijn.nl en zoek op automaatje.

Nieuwstip of nieuwe informatie?

Tip onze redactie via een WhatsApp-bericht: 06 11 43 55 22

Laatste Nieuws

Lifestyle