woensdag, 29 maart 2023
spot_img
HomeCultuur25e jaar Fancy Fair Diepenheim

25e jaar Fancy Fair Diepenheim

Diepenheim – Op zaterdag 28 augustus is er weer de jaarlijkse Fancy Fair rommelmarkt in en om de manege aan de Krommedijk 2 te Diepenheim. Vorig jaar kon de Fancy Fair vanwege COVID-19 niet doorgaan. Nu valt de Fancy Fair en rommelmarkt onder doorstroomevenement net als de Heerlijcke markt, de fair bij het Warmelo en de brocante parade.

Er is dus twee jaar verzameld, er zijn 25 onderdelen die deze fair opsieren.

In verband met de regels van dit moment rondom het corona virus worden er buiten meer overdekte kramen geplaatst zodat er een betere afstand kan worden gerealiseerd. De Fancy Fair start precies 9.00 uur tot 13.00 uur. De opbrengst is voor onderhoud en vernieuwing van de Molenaarshof. De eerst Fancy Fair was in 1997 rondom de kerk om op die manier geld bij een te sparen voor een nieuwe Molenaarshof dat in 2001 is gerealiseerd. Elk jaar is het weer een succes met 300 vrijwilligers en duizenden bezoekers aan deze dag. Tevens is er voor de jeugd een grote kraam met kinderspeelgoed en rad van avontuur. Ook voor de inwendige mens is er van alles te koop.

Om 11.00 uur zal de veiling beginnen met ongeveer 30 mooie kavels. Het topstuk is een antieke smeet ijzeren tuinset uit 1890, bestaand uit twee stoelen en een tafel.

Wij zien u graag op 28 augustus om 9:00 uur in en rondom de manege aan de Krommedijk 2 te Diepenheim.

Nieuwstip of nieuwe informatie?

Tip onze redactie via een WhatsApp-bericht: 06 11 43 55 22

Cultuur

Laatste Nieuws