zaterdag, 25 maart 2023
spot_img
HomeNieuwsDelden3-daagse vakantie Scootmobielclub Delden

3-daagse vakantie Scootmobielclub Delden

Delden – Wilma Sneijders en Johan Satink, kartrekkers en organisatoren van het uitstapje, hadden hun handen er aan vol zaterdagochtend 11 september, om iedereen op tijd bij elkaar te krijgen en de door winkeliers beschikbaar gestelde lunchtassen uit te delen, maar uiteindelijk vertrok de stoet van 10 scootmobielers en begeleiders op tijd en netjes achter elkaar richting Ootmarsum. 

Iedereen werd nog een keer gevraagd of alle accu’s waren opgeladen, opladers en regenkleding mee, toen de groep dan volgens planning en met goed weer zaterdag om half 11 uitgezwaaid werden door familie, vrienden en bekenden vanaf Plaza Stadshagen. De 10 scootmobielers en vrijwilligers hadden er duidelijk zin in na de vervelende coronatijd. 

De organisatie heeft de tochten uitgezet op geschat accuvermogen en scootmobiel-vriendelijke wegen. 

Gezellige barbecue in Noaberhoes

De eerste koffiestop was op zaterdag bij Jachtlust in Hertme gevolgd door een lunchstop bij Morskieft in Reutum. Met een vaartje van zo’n 16 km/uur verwachtten ze rond 16 uur aan te komen bij Hotel Ootmarsum waar ze ’s avonds gezamenlijk aanschoven voor het diner. De volgende dag was de route uitgezet in en om Ootmarsum met een lunch bij Café Molenberg. Door Hotel Ootmarsum kreeg de club ’s avonds een bingo aangeboden met leuke prijzen. Maandag 13 september werd er een bezoek gebracht met een lunch bij Tuincentrum Borghuis in Deurningen. Rond 15.45 uur werd de stoet verwelkomd bij het Noaberhoes van v.v. Rood Zwart en sloten ze af met een gezellige en lekkere barbecue. De deelnemers waren allemaal laaiend enthousiast en met een aan zekerheid grenzende waarschijnlijkheid zal er in 2022 een vervolg komen. Iedereen had het er al over. De organisatie wil via deze weg graag alle sponsoren heel erg bedanken voor hun gulle giften. Zonder hen was deze tocht nooit zo’n succes geweest. 

Nieuwstip of nieuwe informatie?

Tip onze redactie via een WhatsApp-bericht: 06 11 43 55 22

Laatste Nieuws

Lifestyle