woensdag, 29 maart 2023
spot_img
HomeNieuws3 MEGA stuntdagen bij Electro World Bas Baake

3 MEGA stuntdagen bij Electro World Bas Baake

Delden – Eind deze maand, op donderdag 27, vrijdag 28 en zaterdag 29 oktober zijn ze er weer! De welbekende “3 MEGA stuntdagen” bij Electro World Bas Baake aan de Langestraat 83 te Delden.

Bas Baake (48) is al meer dan 23 jaar een begrip en Delden en wijde omgeving! Een electro-speciaalzaak waar service hoog in het vaandel staat. “Met onze persoonlijke benadering, een goed en eerlijk advies, een eigen service- en reparatiedienst alsmede ons ruime assortiment bestaan wij al 23 jaar en groeit ons klantenbestand nog wekelijks”, vertelt Bas. Op dit moment heeft Electro World Bas Baake een vloeroppervlak van meer bijna 500 m2 met ruime keus in LED-tv’s, HiFi-systemen, wasmachines, drogers, koelkasten, vriezers, klein huishoudelijk en toebehoren. Alles overzichtelijk gepresenteerd. Daarnaast beschikt Bas Baake over een 7-tal vakbekwame en ervaren medewerkers, zowel in de verkoop als in de bezorging en reparatie. Kortom, een vakspeciaalzaak waar service bovenaan staat! 

Electro World

Sinds 2012 is Bas Baake onderdeel van de Electro World speciaalzaken. Electro World is een grote Europese keten met alleen in Nederland al 170 winkels en meer dan 800 medewerkers. “Dit levert ons rechtstreeks inkoopvoordeel op” gaat Bas verder. “Lage prijzen met daarnaast de vertrouwde kwaliteit en service.” Naast de fysieke winkel in Delden beschikt Bas Baake eveneens over een ruim opgezette webshop, www.electroworld.nl. De bestelde artikelen in deze webshop kunnen afgehaald worden in de winkel, maar kunnen natuurlijk ook bezorgd worden door de eigen bezorgdienst in Delden en omstreken.

MEGA stuntdagen

“Op donderdag 27, vrijdag 28 en zaterdag 29 oktober hebben we wederom onze ‘3 MEGA stuntdagen’”, vertelt Bas trots. “Eigenlijk hebben deze 3 dagen geen introductie meer nodig. We zijn ”s avonds geopend en de winkel en de winkel staat vol met sensationele aanbiedingen. Op diverse artikelen geldt alléén deze drie dagen een bijzonder lage ‘MEGA stuntprijs’”.

Kans op gratis SAMSUNG LED 75” SMART TV

Naast vele spectaculaire aanbiedingen kent Bas Baake ook dit jaar weer de grote verloting. Ook dit jaar weer meer en grotere prijzen. De verloting werkt als volgt: bij iedere aankoop boven € 50,- ontvangen klanten een lotnummer. Zaterdag 29 oktober om 18.00 uur zal notaris G. Rouwenhorst in de zaak 10 lotnummers trekken. De klanten die op dat moment een winnend lotnummer kunnen tonen ontvangen 1 van de 10 fantastische prijzen; een groot Samsung LED 65” Smart TV, een LG LED 55” Smart TV, een Bosch wasmachine, een Samsung smartwatch, een Philips haartrimmer, een AEG wasmachine of een Miele stofzuiger. Daarnaast worden er nog een aantal andere fantastische prijzen verloot. Al met al bijna € 7.100,- aan prijzen!

Acties

Maar er is nog meer; tijdens de 3 MEGA stuntdagen zijn er nog vele andere acties en aanbiedingen. Houdt u daarom de advertentie in het Hofweekblad in de gaten. Uiteraard staat er voor iedereen een hapje en een drankje klaar en ontvangt u bij elke aankoop een leuke attentie. “Graag nodig ik iedereen uit om vrijblijvend te komen kijken tijdens de 3 MEGA stuntdagen. Wij verwelkomen u graag in onze zaak aan de Langestraat 83”, besluit Bas Baake.

Vorig artikel
Volgend artikel

Nieuwstip of nieuwe informatie?

Tip onze redactie via een WhatsApp-bericht: 06 11 43 55 22

Laatste Nieuws

Lifestyle