dinsdag, 19 januari 2021
Home Sport 30 december - Online Supportersavond

30 december – Online Supportersavond

Enschede – Op woensdag 30 december kijken we in een online tv-uitzending samen met onze supporters terug op 2020. Een supportersavond zoals we die elk jaar kennen is in verband met de coronamaatregelen niet mogelijk, maar we willen onze supporters graag een avond bieden om samen terug te blikken.

2020 was ook voor FC Twente een jaar waarin veel gebeurde. We kunnen elkaar weliswaar al wekenlang niet ontmoeten in het stadion, maar de steun en de betrokkenheid van de supporters is ongekend. De uitzending, een samenwerking met Say Yeah Producties uit Enschede, wordt gepresenteerd door Bert Eeftink. Tijdens het programma dat om 19.00 uur begint schuiven Paul van der Kraan, Jan Streuer en Wout Brama aan en is er een zoom-verbinding met supporters. Ook kunnen vragen ingestuurd worden, tijdens de avond of voor de tijd via de e-mail: media@fctwente.nl.

De live-uitzending is woensdag 30 december om 19.00 uur te zien op het YouTube-kanaal van FC Twente.

Trots op onze Veste loterij

Tijdens de Online Supportersavond op woensdag 30 december en de Nieuwjaarsreceptie op woensdag 13 januari worden de winnende lotnummers bekend gemaakt van de eerste twee trekkingen van de ‘Trots op onze Veste loterij.’

Nieuwstip of nieuwe informatie?

Tip onze redactie via een WhatsApp-bericht: 06 11 43 55 22

Sport

Laatste Nieuws