donderdag, 30 maart 2023
spot_img
HomeSportDelden Open Biljart Toernooi

Delden Open Biljart Toernooi

Delden – De Deldense Biljart Club DBC’2000 houdt dit jaar voor de zesde keer het Delden Open biljarttoernooi. De voorgaande edities waren een groot succes en de zesde editie is daarom een logisch vervolg. Dit jaar gaan de wedstrijden van start vanaf donderdag 8 juli met de spelsoorten Libre en Driebanden Klein.

Iedereen uit Delden en omstreken (minimum leeftijd 16 jaar) mag deelnemen aan het toernooi en een lidmaatschap van een biljartclub of de KNBB is geen verplichting. De moyennegrenzen zullen bij Libre lopen vanaf 0,50 tot en met 5. Bij het Driebanden is het minimum aantal te maken caramboles 15. De toernooileiding zal voor de deelnemers die geen moyenne hebben, het moyenne bepalen. Het is mogelijk om voor beide spelsoorten in te schrijven.

De wedstrijden gaan van start op donderdag 8 juli vanaf 19.30 uur. Uiteraard zullen de dan nog geldende coronaregels in acht worden genomen. 

Het Libre toernooi zal worden gespeeld op de dinsdag- en woensdagavonden. Op de donderdag- en vrijdagavonden wordt het driebandentoernooi gespeeld. 

Afhankelijk van het aantal deelnemers, zal nader bepaald worden wanneer de speeldagen zijn. De data voor de halve finales en de finale worden nog bekend gemaakt. Deze wedstrijden zullen op een zaterdag gespeeld worden. Voor alle deelnemers zal er dan ook iets te eten zijn. Deelnamekosten zijn € 10,- per persoon. Het inschrijfgeld komt geheel ten goede aan het eten en de prijzenpot. 

Opgeven kan aan de bar van café De Boemel of via e-mail: feyenoord68@hotmail.com onder vermelding van naam, telefoonnummer, mailadres en eventueel moyenne. Deelnemers kunnen tevens aangeven op welke speeldag of periode ze niet kunnen. De toernooileiding probeert hier rekening mee te houden. Inschrijven kan tot en met 1 juli.

Nieuwstip of nieuwe informatie?

Tip onze redactie via een WhatsApp-bericht: 06 11 43 55 22

Sport

Laatste Nieuws