dinsdag, 7 februari 2023
spot_img
HomeNieuwsMarkelo6e Univé Oost Hof van Twente Triathlon

6e Univé Oost Hof van Twente Triathlon

Hof van Twente – De 6e editie van de Univé Oost Hof van Twente Triathlon zal op zondag 22 mei plaatsvinden. Van begin af aan zijn Zwembad de Vijf Heuvels en openluchttheater de Kösterskoele het decor van een serie succesvolle triathlons. De afgelopen twee jaar kon ook de Hof van Twente triathlon helaas niet plaatsvinden, maar dit jaar hopen we weer meer dan 450 deelnemers aan de start te mogen verwelkomen. Zij zullen wederom worden uitgedaagd op het parcours in het fraaie Markelose buitengebied en finishen in de unieke ambiance van de Kösterskoele.

Inschrijving geopend

Inschrijven kan via de website van de Hof van Twente Triathlon (www.hofvantwentetriathlon.nl/inschrijven). Het is mogelijk om in te schrijven voor voor de 1/8 triathlon invidueel, welke bestaat uit 500 meter zwemmen, 20 kilometer fietsen en 5 kilometer hardlopen, de jeugdwedstrijden en de trio-estafette. Mocht je een 1/8 triathlon alleen niet zien zitten of wil je liever gezellig deelnemen met vrienden of familie? Dan is de trio-estafette de perfecte categorie, iedereen kan meedoen!

Hof van Twente Kampioenschap

Tijdens de Hof van Twente Triathlon wordt in het bijzonder gestreden om het Hof van Twente Kampioenschap. Iedere inwoner van de Hof van Twente die deelneemt aan deze triathlon dingt automatisch mee naar deze eervolle titel.

Jeugdcircuit Overijssel

De jeugdwedstrijd van de Hof van Twente Triathlon is onderdeel van een unieke samenwerking in Overijssel, waarin een aantal wedstrijden verspreid in de provincie aan elkaar verbonden worden in het Jeugdcircuit Overijssel. Het doel van dit jeugdcircuit is om alle jeugd die de triathlonsport beoefent of voor het eerst gaat ontdekken optimaal te bereiken. Jeugddeelnemers betalen geen inschrijfkosten, maar alleen de verplichte kosten voor de tijdsregistratie en de westrijdlicentie van de Nederlandse Triathlon Bond.

Vrijwilligers

De Hof van Twente Triathlon kan als veel andere evenementen niet bestaand zonder de inzet van een grote groep vrijwilligers. We kunnen dit jaar zeker nog hulp gebruiken, dus wil jij ons helpen om samen de Hof van Twente Triathlon een succes te maken? Geef je dan op via de website (www.hofvantwentetriathlon.nl) of stuur een mail naar vrijwilliger@hofvantwentetriathlon.nl

Nieuwstip of nieuwe informatie?

Tip onze redactie via een WhatsApp-bericht: 06 11 43 55 22

Laatste Nieuws

Lifestyle