woensdag, 8 februari 2023
spot_img
HomeNieuwsDelden8 appartementen op locatie ‘pand 123BestDeal’ aan Molenstraat Delden

8 appartementen op locatie ‘pand 123BestDeal’ aan Molenstraat Delden

Het pand waar nu 123BestDeal gevestigd is aan de Molenstraat in Delden wordt naar alle waarschijnlijkheid gesloopt en komen acht appartementen op drie bouwlagen voor in de plaats.

Op de begane grond en op de eerste verdieping komen op elke bouwlaag drie appartementen en in de kap komen twee appartementen. Aan de zuidzijde bestaat het gebouw uit twee bouwlagen, rekening houdend met het naastgelegen pand. Ook aan de andere zijde van het gebouw (noordzijde) is rekening gehouden met de naastgelegen bebouwing en is de nok aan die zijde lager, zodat de bouwhoogte aansluit op de bestaande bebouwing. De bouwhoogte van het appartementengebouw is circa 10 meter met een goothoogte van bijna 7 meter. De derde bouwlaag bevindt zich onder de kap.

“Dit plan voorziet in het realiseren van 8 appartementen in de koopsector. De appartementen variëren in grootte tussen de 50 en 125 m² dus geschikt voor verschillende doelgroepen (jong en oud). In het gebouw komt een lift waarmee deze goed toegankelijk is (levensloopgeschikt). De appartementen beschikken allemaal over een terras of een balkon.”

Met het plan komt ook een einde aan de jarenlange detailhandel in het pand. In het verleden zijn er onder andere gereedschappen en electronica verkocht. Ook was er vroeger een dierenwinkel gevestigd.

Klik hier om de impressies te bekijken. Het ontwerp-bestemmingsplan ligt nog tot 12 januari ter inzage.

Nieuwstip of nieuwe informatie?

Tip onze redactie via een WhatsApp-bericht: 06 11 43 55 22

Laatste Nieuws

Lifestyle