zondag, 4 december 2022
spot_img
HomeNieuwsAanschaf en inrichting mobiele studio van Hofstreek Omroep worden werkelijkheid

Aanschaf en inrichting mobiele studio van Hofstreek Omroep worden werkelijkheid

Hof van Twente – Hofstreek Omroep kan dankzij donaties nog meer live-uitzendingen gaan verzorgen met een mobiele studio. Door donaties van het Schoolfeestfonds, het Fonds 1819 (Spaarbanken omgeving Borculo, Goor, Lochem en Ruurlo) en het Rabofonds Centraal Twente is de financiering van de aanschaf en inrichting van een mobiele studio een feit. 

Hofstreek Omroep maakt radio- en tv uitzendingen voor de inwoners van de gemeente Hof van Twente. De uitzendingen worden meestal uitgezonden vanuit de radio- en tv-studio in Theater de Reggehof in Goor. De vrijwilligers van de omroep verzorgen ook diverse live uitzendingen op locatie met een mobiele studio. Deze wordt ingezet bij bijvoorbeeld het Schoolfeest in Goor, de zomerfeesten in Hengevelde, de Paardenmarkt, het Big Band Festival en sinds oktober 2020 ook voor live tv-uitzendingen van voetbalwedstrijden in de Hof. Door de mobiele studio te installeren in een schaftkeet kan de studio veilig vervoerd worden en hoeft deze niet telkens te worden op- en afgebouwd. De omroep kan hierdoor nog meer live-uitzendingen in alle kernen in de Hof gaan verzorgen. “Hofstreek Omroep komt steeds dichter bij de mensen”, aldus Sander Quee, bestuurder van de omroep. 

Hofstreek FM is te beluisteren via de ether op 107.6 en 107.0 (Markelo), via de kabel op 104.1. Ook op internet via de website www.hofstreek.nl, druk op de knop “klik hier om live Hofstreek FM te luisteren”. Hofstreek TV is te bekijken via Caiway glasvezel kanaal 12, Caiway kabel kanaal 70, KPN kanaal 1324. En op internet (in HD) via de website www.hofstreek.nl, druk op de knop ‘klik hier om live Hofstreek TV te kijken’.

Vorig artikel
Volgend artikel

Nieuwstip of nieuwe informatie?

Tip onze redactie via een WhatsApp-bericht: 06 11 43 55 22

Laatste Nieuws

Lifestyle