zondag, 4 december 2022
spot_img
HomeSportAart Jalink 65 jaar lid van Goorse Tennis Club GTC

Aart Jalink 65 jaar lid van Goorse Tennis Club GTC

Goor – Tijdens de algemene ledenvergadering werd bekend gemaakt dat Aart inmiddels 65 jaar trouw lid is van de vereniging en daarmee het clublid met de meeste jaren.

Destijds begon zijn GTC tennisavontuur op een betonnen baantje in Goor en nu al vele jaren op het prachtige sportpark waar dagelijks en in alle jaargetijden op vier banen getennist kan worden.

Buiten uiteraard het zelf actief tennissen is Aart altijd bij de club betrokken geweest in vele functies en commissies. Zijn meest recente activiteit was het onderzoeken in de padelcommissie met als doel realisatie van twee padelbanen op het tennispark.

Dit geeft aan dat Aart nog steeds, net als in zijn jonge(re) jaren, een actief en betrokken lid is en zal blijven. Ook bij zijn vaste dinsdagavondgroep tennisvrienden en -vriendinnen speelt hij nog altijd graag een partijtje mee als zijn fysieke gesteldheid dat toelaat.

Zo niet, is hij er toch voor de gezelligheid in de kantine, langs de baan en hij is ook niet wars van goede opmerkingen: ‘mooie bal’, ‘slag afmaken’, ‘zou nog maar een lesje nemen’. Al met al is Aart een trouw, bevlogen en graag gezien lid.

Nieuwstip of nieuwe informatie?

Tip onze redactie via een WhatsApp-bericht: 06 11 43 55 22

Sport

Laatste Nieuws