donderdag, 30 maart 2023
spot_img
HomeLifestyleAccordeonvereniging KNA(lt) al 90 jaar

Accordeonvereniging KNA(lt) al 90 jaar

Goor – Accordeonvereniging KNA bestaat 90 jaar. Viert u dit met haar mee? Kom dan op zaterdag 5 november (aanvang 20.00 uur) naar de Reggehof in Goor. Met een veelzijdig programma en optredens van diverse gastzangers en -zangeressen, gaan ze er samen een mooi muzikaal feest van maken.

KNA start de avond met een aantal mooie ballads, gezongen door de Goorse (pop)zangeres Rachel Endeman, ook wel bekend van de Goorse sjoowavond. Vervolgens zal tenor Paul Koelbloed (van de Dutch National Opera) de aanwezigen meenemen in de wereld van de opera en wisselen meezingkoor Ditis Goorus en Rachel elkaar af met prachtige Nederlandstalige songs, welke jaarlijks een hoge notering kennen in de lijst van de top 2000. Na de pauze gaan ze terug naar de jaren 80/90 met diverse bekende hits, komen een aantal liederen voorbij uit diverse musicals en sluiten ze het programma af met feestmuziek, waarbij iedereen die dat wil uiteraard kan meezingen. 

Alles wordt begeleid door het A-orkest én de jeugdleden van K.N.A. en uiteraard laten zij zelf ook een aantal (bekende) instrumentale nummers horen! 

Kijk voor meer informatie en het bestellen van kaarten op www.
reggehof.nl. 

Nieuwstip of nieuwe informatie?

Tip onze redactie via een WhatsApp-bericht: 06 12 34 56 78

Lifestyle

Laatste Nieuws