donderdag, 30 maart 2023
spot_img
HomeLifestyleActiemiddag voor Stichting Haarwensen in Goor

Actiemiddag voor Stichting Haarwensen in Goor

Goor – Zo’n twee jaar geleden heeft Kapsalon Geknipt van Miriam van Ruiten op de toonbank een speciale ‘fooienpot’ namelijk Saartje, de mascotte van Stichting Haarwensen. Rieke (vaste klant bij Miriam) wil graag haar lange vlechten doneren voor het goede doel en daarom zijn Miriam en Rieke samen met Bettie en Romy, de andere ondernemers binnen de salon, deze actie gestart. 

Om een haarwerk weg te kunnen geven aan één kind is € 1.500 nodig. Dit bedrag bestaat uit de productie van het haarwerk, het aanmeten en het onderhoud . Met een donatie van € 1.500 kunnen zij één kind voorzien van een kosteloos haarwerk.

Daarom is € 1.500 het minimale streefbedrag voor de actie. Doe allemaal mee en doneer of kom naar de actiemiddag 23 oktober tussen 14.30 en 17.30 uur en laat je verwennen voor het goede doel!

Meer weten over Stichting Haarwens, kijk op: https://haarwensen.nl/ 

Wil je ook je lange vlechten doneren? Of op een andere manier een bijdrage leveren aan de actie; neem contact op met de organisatie via Facebook; Hair & Body Care Goor. De organisatie bestaat uit: Kapsalon Geknipt van Miriam van Ruiten, Pedicure- massagepraktijk Goor van Bettie Festen en Mijn Zen moment van Romy van Ommen i.s.m Rieke Oudejans.

Actiedag; zaterdag 23 oktober van 14.30 tot 17.30 uur bij Hair en Body Care Goor, Wijnkamp 56a in Goor. 

Nieuwstip of nieuwe informatie?

Tip onze redactie via een WhatsApp-bericht: 06 12 34 56 78

Lifestyle

Laatste Nieuws