woensdag, 17 augustus 2022
spot_img
HomeCultuurAfdelingswedstrijd Fotowedstrijd 2020 Fotobond Twente

Afdelingswedstrijd Fotowedstrijd 2020 Fotobond Twente

Sinds een aantal jaren nemen leden van Fotoclub de Hof deel aan de Afdelingswedstrijd van de Fotobond Twente. Deze wedstrijd wordt eens per jaar gehouden onder de fotoclubs die onder de afdeling Twente vallen en staat open voor de individuele leden, die elk één foto aan mogen leveren. Het thema voor deze wedstrijd is altijd vrij. De clubs doen daarnaast ook mee aan het clubklassement. Hierbij dingen de zes beste foto’s van elke club mee naar een plek in dit klassement.

Dit jaar werd de wedstrijd door corona meerdere keren uitgesteld, maar uiteindelijk was het op zaterdag 21 november toch mogelijk om de ingeleverde foto’s in Stadscentrum het Parochiehuis in Delden te laten beoordelen en van vakkundig commentaar te laten voorzien door een drietal juryleden, te weten Willy Bomert, Bart ten Bruggencate en Peter van Tuijl. 

Ook dit jaar heeft Fotoclub de Hof weer een goede prestatie weten neer te zetten en mogen we drie leden van deze club feliciteren, omdat hun foto bij de beste 30 van de in totaal 106 ingeleverde foto’s horen. 

In het clubklassement is Fotoclub de Hof op een derde plek geëindigd. Hiermee kunnen zij wederom terugkijken op een prachtig resultaat voor de club.

De drie foto’s die bij de beste 30 horen worden binnenkort tentoongesteld in Cultureelcentrum ‘Onder de Kappen’ in Haaksbergen. 

De fotografen van deze foto’s bijten hiermee het spits af van een reeks inzendingen van de leden van Fotoclub de Hof in het Hofweekblad. In de komende maanden zult u elke week een foto van een van de leden aantreffen in de krant, voorzien van een begeleidend stukje tekst, waarin ook de technische details van de foto vermeld zullen staan.

Wilt u de maandelijks wisselende expositie van Fotoclub de Hof eens bekijken, dan bent u bij deze van harte uitgenodigd, tijdens de openingstijden van Stadscentrum het Parochiehuis.

Nieuwstip of nieuwe informatie?

Tip onze redactie via een WhatsApp-bericht: 06 11 43 55 22

Cultuur

Laatste Nieuws