woensdag, 7 december 2022
spot_img
HomeNieuwsDiepenheimAfscheid en jubileum van brandweervrijwilligers Diepenheim

Afscheid en jubileum van brandweervrijwilligers Diepenheim

Diepenheim – Een aantal vrijwilligers van Brandweer Twente is op vrijdag 8 juli in het zonnetje gezet. In Zalencentrum Diepenheim vieren ze tijdens de korpsavond het jubileum van 13 brandweercollega’s en nemen ze er van twee afscheid.

Jubileum

Omdat vanwege corona de korpsbijeenkomst van de brandweerkazerne in Diepenheim vorig jaar niet door kon gaan, huldigt Brandweer Twente dit jaar de brandweervrijwilligers met een jubileum uit de afgelopen periode. De jubilea variëren van 10 tot 40 jaar brandweerdienst. Ook reikten ze certificaten en diploma’s voor behaalde opleidingen uit.

Afscheid

Tijdens de korpsbijeenkomst nam men officieel afscheid van Edwin Bruinsma na vijf jaar brandweerdienst. Ook namen ze afscheid van Lieke Kwintenberg als repressief vrijwilliger bij kazerne Diepenheim. 

“Een korpsavond is een mooi moment om onze mensen nog eens extra te laten zien hoe trots we op hen zijn”, aldus Tamo Vogel, teamleider Repressie.

Ellen Nauta, burgemeester van gemeente Hof van Twente was tijdens de korpsavond aanwezig om deze vrijwilligers te huldigen. 

Jubilarissen

10 jaar:

Rob Alink, Robbert Jan Veldhuis, Walter Nijhuis en Jelte Warmink

12,5 jaar:

Wouter Manuel en Wilco Scharpert

15 jaar:

Ellen Regterschot – Vrugteveen

20 jaar:

Johan Regterschot, Robert Warmink en Henk Beltman

25 jaar:

Edwin Heutinck

30 jaar:

André ten Elshof

40 jaar:

Martin Damveld

Nieuwstip of nieuwe informatie?

Tip onze redactie via een WhatsApp-bericht: 06 11 43 55 22

Laatste Nieuws

Lifestyle