zondag, 29 januari 2023
spot_img
HomeNieuwsAfscheid juf Connie Hofmeijer-Berentsen

Afscheid juf Connie Hofmeijer-Berentsen

Goor – Juf Connie Hofmeijer heeft, na maar liefst 45 jaren werkzaam te zijn geweest, vorige week woensdag afscheid genomen van basisschool Heeckeren. Zij begon als kleuterjuf op Marike’s Kleutervreugd in de voormalige kleuterschool gelegen naast de huidige basisschool Heeckeren. Na enkele jaren ging Connie werken (onder andere als adjunct-directeur) op BS De Albatros. Vervolgens keerde zij vanaf begin negentiger jaren terug als leerkracht op BS Heeckeren. Hier heeft zij ook enkele jaren in de middenbouw gewerkt maar toch ligt haar hart bij het jonge kind. Ruim tien jaren heeft zij zich als ICC-er (Intern Cultuur Coördinator) ingezet voor school en de Cubahof, waarvan de laatste jaren ook als bestuurslid. 

Connie is zelf oud-leerling van Heeckeren (voorheen H. Hartschool en Paulusschool). Haar vader is hoofd der school geweest van de Paulusschool. 

Ze heeft zich naast haar werk ook vele jaren als voorzitter van de scholen School & Volksfeest scholencommissie ingezet.

Juf Connie werd in een met ballonnen versierde Eend van Duckville Diepenheim van huis opgehaald en naar school gereden. In de Kloosterlaan werd zij al verwelkomt door heel veel ouders met ballonnen. Eenmaal op het plein werd Connie toegezwaaid en toegezongen door alle bassischoolleerlingen. Namens alle leerlingen ontving juf Connie een mooie bos bloemen. En het cadeau namens alle leerlingen en collega ’s werd symbolisch aangeboden: een prachtig beeldhouwwerk gemaakt door Erwin Middelhuis. 

Voor de onderbouw was er een creatieve activiteit op het plein met behulp van de Remband van Rij kar vanuit de Cubahof. De juffen van de onderbouw speelden een poppenkastverhaal met een heuse juf Connie-poppenkastpop in de hoofdrol. 

Alle leerlingen en de jonge kinderen van de peuterspeelzaal werden getrakteerd op een ijsco!

Aan het eind van de ochtend was er tevens het uitzwaaimoment van alle groep 8 leerlingen. 

Zij namen immers ook afscheid…

Ook na schooltijd kwam menig ouder juf Connie bedanken voor alle goede zorgen voor hun kinderen. Op vrijdagmiddag was er met het team en genodigden nog een gezellig samenzijn.

Nieuwstip of nieuwe informatie?

Tip onze redactie via een WhatsApp-bericht: 06 11 43 55 22

Laatste Nieuws

Lifestyle