woensdag, 17 augustus 2022
spot_img
HomeNieuwsDeldenAfscheid Wim Rouwenhorst van Rouwenhorst Netwerk Notarissen

Afscheid Wim Rouwenhorst van Rouwenhorst Netwerk Notarissen

Delden – Al sinds 2009 zitten de broers Gerrit en Wim Rouwenhorst samen met hun notariskantoor in het pand aan de Langestraat 67. Maar vanaf 1 januari gaat Wim, die inmiddels 63 jaar is, eruit. “Ik zit nu 38 jaar in het vak”, vertelt Wim, “en hoe leuk ik het ook vind en hoezeer ik het klantencontact ook ga missen, ik ben toe aan iets nieuws.” 

Gerrit Rouwenhorst heeft in Ellen Kuipers een geschikte kandidaat-notaris gevonden, die de lege plek van Wim moet gaan opvullen. Wim heeft nog niet echt een concreet idee over de in te vullen uren die straks vrij komen.

Bang voor het zwarte gat is hij niet. “Ik heb een hele berg ideeën maar ik ga eerst eens voelen en ervaren hoe het is om niets te hoeven doen. Dat zal wel raar zijn. In notarisland zijn wetswijzigingen en allerlei aanpassingen van regels aan de orde van de dag. Dat vergt een hoop energie en vaak kom je ruim over de 40 uur in een werkweek. Dus ja, het zal best even wennen zijn om ineens al die uren vrij te zijn. Ik weet ook nu al dat ik het klantencontact enorm zal gaan missen. Ik ben heel dankbaar voor het door hen in mij gestelde vertrouwen al die jaren. Mensen vertrouwen je zoveel toe, alleen omdat je notaris bent. Dat heeft me wel eens verbaasd. Natuurlijk heb je zwijgplicht, maar toch. Dat voelde daardoor als een soort vriendschap wat mijn werk heel bijzonder en waardevol maakte.” 

Fanatiek golfen en fietsen

Behalve dat Wim zijn hobby’s golfen en fietsen fanatiek zal gaan oppakken, denkt hij wel na om nog iets te gaan doen wat in lijn ligt met het notarisvak. “Het idee staat nog in de kinderschoenen dus daar kan ik nog niks concreets over zeggen, maar het zal niet alleen bij fietsen en golfen blijven”, weet hij vrijwel zeker. 

Rouwenhorst Netwerk Notarissen blijft in Delden

“Natuurlijk blijft ons kantoor gewoon bestaan en ik heb het diepste vertrouwen in Ellen en Gerrit. Ze zullen iedereen als vanouds bijstaan met gedegen advies en ondersteunen bij het maken van keuzes en dat deze juridisch juist worden vastgelegd. Daar verandert niets aan door mijn vertrek.” Wim betreurt het dat er geen afscheidsreceptie kan plaatsvinden, maar wil daarom via deze weg alle klanten en collega’s heel erg bedanken voor de jarenlange, prettige samenwerking. “Ik ga jullie missen”, besluit hij. 

Meer weten?

Rouwenhorst Netwerk Notarissen kent een aantal specialismen, zoals echtscheidingen, alles voor de ondernemer, erfpacht en agrarische zaken. Maak vrijblijvend een afspraak en laat u adviseren. Langestraat 67, Delden, telefoon 074-3762505 of raadpleeg de website www.rouwenhorstnotarissen.nl.

Nieuwstip of nieuwe informatie?

Tip onze redactie via een WhatsApp-bericht: 06 11 43 55 22

Laatste Nieuws

Lifestyle