zondag, 29 januari 2023
spot_img
HomeNieuwsAftrap met RH Tadaa, Topgun en familievoorstelling

Aftrap met RH Tadaa, Topgun en familievoorstelling

Goor – De Reggehof organiseert op 17 september samen met Home of Talents RH Tadaa. Bij deze uitmarkt is de hele Hof uitgenodigd om kennis te maken met alles wat De Reggehof te bieden heeft. Na een inloop en officiële opening ligt de nadruk op de previews die op het toneel passeren. In nog geen uur blijkt de diversiteit die het theater ook dit jaar te bieden heeft, afgewisseld met het talent dat in de gemeente welig tiert. Hetzelfde weekend zijn ook de eerste film en kindervoorstelling van het seizoen te zien.

RH Tadaa

Tijdens RH Tadaa wordt in en om de Reggehof uiteraard de komst van alle grote namen en producties gevierd, maar is er vooral ook aandacht voor de kleinere pareltjes. Zo ziet het publiek een preview van de familievoorstelling De Rode sneakers en geeft Ernest Beuving een onvergetelijke indruk in zijn successhow So long Cohen. Uniek is het tipje van de sluier dat Helligen Hendrik licht van zijn Scrooge-hertelling, met deze multidisciplinaire show staat hij in december drie dagen lang op de Goorse planken.

Lokaal talent

Het zijn niet slechts professionals die het toneel vullen. De previews worden afgewisseld met het talent dat Hof van Twente herbergt. Jeugdkoor Kick it, allerlei geledingen van de Home of Talents en volgroeide muzikanten van de Hofjazzband maken hun opwachting op het toneel en in de foyer. Ze zorgen ervoor dat vanaf 14.30 uur steeds wat te beleven is, de previews en optredens starten een uur later in de theaterzaal en tegen de avond wordt de zaal omgebouwd voor de eerste film van het jaar: de spiksplinternieuwste Topgun.

Koos en Moos

Op zondag 18 september nemen Youtube-helden Koos en Moos ( 4+) de Goorse aftrap voor hun rekening. In de theatervoorstelling ‘Koos & Moos’ gaan de koala en zijn allerbeste mensenvriend kamperen in het bos. Moos, die liever op Instagram en TikTok zit, valt van de ene verbazing in de andere. Als de twee vrienden een jonge boomspruit vinden die lijkt te groeien als ze er goed voor zorgen en het aandacht geven, hebben ze een missie: de kleine spruit laten groeien tot een mooie grote boom! Maar kan Moos zijn angst voor spinnen en regen opzij zetten voor de droom van zijn beste vriend?

Het eerste Goorse podiumweekend begint op 17 september om 14.30 uur, uiteraard is entree gratis en is er ook voor kinderen genoeg te genieten. Topgun: Maverick is diezelfde dag om 20.00 uur voor € 9,00 uur te zien en Koos & Moos zijn toegankelijk voor € 13,50. Zie voor meer informatie www.reggehof.nl.

Nieuwstip of nieuwe informatie?

Tip onze redactie via een WhatsApp-bericht: 06 11 43 55 22

Laatste Nieuws

Lifestyle