woensdag, 8 februari 2023
spot_img
HomeCultuurAkkers bewerken met paard en ploeg geannuleerd

Akkers bewerken met paard en ploeg geannuleerd

Ambt Delden – Op zaterdag 6 augustus zou er bij Museumboerderij Wendezoele het stoppelland worden geploegd op traditionele wijze met trekpaarden. Helaas kan dit niet doorgaan omdat de grond veel te droog is. 

Omdat we de natuur niet kunnen dwingen is het op dit moment niet duidelijk wanneer er weer geploegd kan worden maar houd daarvoor onze website www.wendezoele.nl in de gaten. 

Op deze pagina kunt u ook terecht voor ons jaarprogramma. 

Vrijwilliger worden?

De organisatie van Museumboerderij Wendezoele wordt geheel gerund door vrijwilligers; meer dan 75 mensen zijn regelmatig betrokken bij de organisatie van de boerderij en erf. Lijkt het u ook leuk om vrijwilligerswerk te doen op deze unieke historische locatie op het landgoed van Stichting Twickel Delden dan kunt u contact opnemen voor verdere informatie en aanmelding via: secretariaat@wendezoele.nl of telefonisch: 06-23360583.

De museumboerderij is gevestigd aan de Twickelerlaan 14 in Ambt Delden (nabij kasteel Twickel) en is geopend van woensdag tot en met zondag van 13.30 tot 17.00 uur. Entree volwassenen € 4,- en kinderen tot en met 12 jaar € 1,-. De allerkleinsten tot 4 jaar hebben gratis toegang. 

Kinderen hebben uitsluitend toegang onder begeleiding van een volwassene. 

Nieuwstip of nieuwe informatie?

Tip onze redactie via een WhatsApp-bericht: 06 11 43 55 22

Cultuur

Laatste Nieuws