zondag, 26 maart 2023
spot_img
HomeNieuwsAlforno Pizzeria, Lunch en Delicatessen gaat als een speer!

Alforno Pizzeria, Lunch en Delicatessen gaat als een speer!

Delden – Eigenaar Khalid Boussif en zijn vrouw Touria startten op 1 april met hun Italiaanse lunchroom, pizzeria & delicatessen  aan de Langestraat 49a. Het was best spannend om in het voorjaar met alle beperkende maatregelen een horecazaak te openen. Maar Khalid en Touria kijken terug op een heel goed seizoen: “Alles is boven verwachting verlopen en we hebben al heel wat wekelijks terugkerende klanten. Vooral de kleine maat pizza voor de lunch doet het erg goed.”

Op de hoofdzakelijk Italiaanse menukaart vind je lekkers voor bij de koffie, zoals zelfgemaakte tiramisu, appeltaart en baklava. Ook het deeg voor de broodjes en de pizzabodems maken ze zelf. Er is een uitgebreide lunchkaart met heerlijke belegde broodjes, salades en pizza’s in een maatje kleiner die tot 16.00 uur te bestellen of te nuttigen zijn. Vanaf dan kun je je avondmaaltijd uitzoeken: er is keus uit 16 verschillende pizza’s of een lekkere lasagne of salade. Wat ook op de kaart staat met een knipoog naar de Marokkaanse keuken is Msemmen, is een platbrood uit de regio Maghreb. Het lijkt op een pannenkoek, maar dan van bladerdeeg. “Heerlijk met geitenkaas en honing”, aldus Khalid.   

Zelfgemaakte olijfolie: binnenkort weer verkrijgbaar 

Naast de pizzeria en lunchroom kun je bij Alforno ook heerlijke Mediterrane delicatessen kopen, waaronder hun eigen gemaakte olijfolie uit Marokko, al is deze voorlopig even uitverkocht. Zodra deze weer beschikbaar is, leest u dat in het Hofweekblad of loop even binnen bij Alforno en vraagt het aan Khalid of Touria. Khalid is in oktober nog in Marokko geweest om samen met zijn moeder te werken aan een nieuwe voorraad olijfolie, die naar verwachting rond half december binnen komt.   

Kom je eten? 

Ook zin in zo’n heerlijke pizza, Msemmen, salade of een zelfgebakken broodje? Kom dan eten of haal af bij Alforno, Langestraat 49a in Delden. Binnenkort kun je ook voor een lekker ijsje bij Alforno terecht! Houd hun Facebookpagina in de gaten voor alle nieuwtjes. Geopend dagelijks, behalve dinsdag, van 12.00 tot 21.00 uur. Bel 074-7851740 of email je bestelling naar info@alforno-delden.nl.

Nieuwstip of nieuwe informatie?

Tip onze redactie via een WhatsApp-bericht: 06 11 43 55 22

Laatste Nieuws

Lifestyle