maandag, 6 februari 2023
spot_img
HomeLifestyleAmnesty International zoekt collectanten

Amnesty International zoekt collectanten

Hof van Twente – Amnesty is altijd op zoek naar mensen die mee willen helpen met de collecte in hun stad of dorp. Van 13 t/m 19 maart 2022 gaan er weer duizenden collectanten de straat op om geld op te halen voor Amnesty. Help jij ook mee?

Blij met elk uurtje

Amnesty is blij met elk uurtje dat je collecteert. Sommige mensen gaan een paar avonden de huizen langs, anderen een paar uurtjes overdag. Je kunt zelf bepalen wanneer en hoe lang je wilt collecteren. Alle beetjes helpen. Als je je aanmeldt, neemt de collecte-coördinator bij jou in de buurt contact met je op. Samen bespreek je hoe het collecteren in zijn werk gaat.

De collecte, van groot belang

De collecte is voor Amnesty een onmisbare bron van inkomsten. Wij zijn onpartijdig en onafhankelijk. Om die onafhankelijkheid te kunnen garanderen, nemen we voor onze acties en onderzoek geen geld aan van de overheid of van politieke en religieuze groeperingen. Daarom is de collecte zo belangrijk.

Aanmelden kan via de website

Ga naar amnesty.nl/collecte en kies voor ‘informatiepagina voor collectanten’. Daar worden je vragen beantwoord, waarna je je kunt aanmelden.

Nieuwstip of nieuwe informatie?

Tip onze redactie via een WhatsApp-bericht: 06 12 34 56 78

Lifestyle

Laatste Nieuws