zaterdag, 1 april 2023
spot_img
HomeNieuwsHof van TwenteAndré Manuel z’n eigen top 3 in E8 Radio

André Manuel z’n eigen top 3 in E8 Radio

Hof van Twente –  André Manuel (55) is vandaag studiogast in het programma E8 Radio op Hofstreek FM, de lokale omroep voor de Hof van Twente. De cabaretier, muzikant, acteur en columnist uit Diepenheim presenteert zijn eigen(zinnige) top 3. Hij vertelt bovendien over zijn bijdrage aan het Heim Festival in het Stedeke en zijn inspanningen om de cultuursector te steunen.

Manuel is een veelzijdig kunstenmaker. Hij was betrokken bij de Theaterweide op de Zwarte Cross, schrijft scherpe zaterdagcolumns in Tubantia, haalde de finaleronde van De Slimste Mens en speelt regelmatig gitaar in verschillende gezelschappen, zoals Dancing Dollekamp. Zijn laatste theatervoorstelling heet Dreejklezoew (2018).

E8 Radio verwijst naar de discotheek die tot 1985 aan de Grotestraat 122-125 in Goor stond. De oud-discjockeys Bert van den Berg, Theo Hakkert, Jaap Heerze, Bert Janssen en Gerrit Schinkel presenteren het weekendprogramma bij toerbeurt. De techniek wordt verzorgd door Sjaak Hulshof. Oud-E8-medewerker Henk Eeftink is cultuurbewaker.

André Manuel is gast in de 58ste aflevering, vanmiddag van 17.00 tot 19.00 uur. Het programma wordt zondags op dezelfde tijd herhaald. Alle afleveringen zijn bovendien terug te luisteren op Hofstreek.nl.

Nieuwstip of nieuwe informatie?

Tip onze redactie via een WhatsApp-bericht: 06 11 43 55 22

Laatste Nieuws

Lifestyle