dinsdag, 7 februari 2023
spot_img
HomeNieuwsANWB AutoMaatje Hof van Twente bestaat 2 jaar

ANWB AutoMaatje Hof van Twente bestaat 2 jaar

ANWB AutoMaatje Hof van Twente van Salut bestaat alweer 2 jaar. En wat is het een succes geworden! Het succes is te danken aan de 44 vrijwillige planners en – chauffeurs die AutoMaatje maken. Er zijn maar liefst 1250 ritten verreden door de vrijwillige chauffeurs en we hopen er nog vele te kunnen maken om zo onze minder mobiele plaatsgenoten verder te helpen.

Bij AutoMaatje vervoeren vrijwilligers deelnemers voor € 0,30 per kilometer naar de gewenste plek. Dat kan gaan om kappersbezoek, een sociale activiteit zoals kaarten of samen eten, maar ook artsenbezoek of meegaan met boodschappen doen. Elke rit is dus ook een sociaal contact.

Wegens succes chauffeurs gezocht

Automaatje Hof van Twente kan nieuwe chauffeurs gebruiken. Lijkt het je leuk om met je eigen auto deelnemers te brengen naar plek van bestemming? Kijk op onze website voor meer informatie of neem contact op met Salut.

Coördinator Evelien Mazeland is trots op het succes van AutoMaatje: “Ik word er altijd weer enthousiast van als ik hoor dat een deelnemer blij is met AutoMaatje en dat de chauffeurs zoveel plezier hebben in hun vrijwilligerswerk.”  

Meer weten? Bel of app Evelien 06-54932768, kijk op www.salut-welzijn.nl of stuur een mail naar info@salut-welzijn.nl

Nieuwstip of nieuwe informatie?

Tip onze redactie via een WhatsApp-bericht: 06 11 43 55 22

Laatste Nieuws

Lifestyle