dinsdag, 9 maart 2021
Home Zorg ANWB AutoMaatje van Salut rijdt naar vaccinatielocaties

ANWB AutoMaatje van Salut rijdt naar vaccinatielocaties

Hof van Twente – AutoMaatje Hof van Twente is alweer bijna 1,5 jaar actief in de Hof. Helaas is het door corona anders ingevuld dan voorheen. Er worden alleen zogenaamde noodzakelijke ritten gereden. 

Waar voorheen tweederde van de ritten een sociaal doel had, zijn het nu alleen ritten naar een partner in het verpleeghuis, naar het ziekenhuis of huisarts die uitgevoerd worden. Bij AutoMaatje rijdt een vrijwillig chauffeur mensen die geen alternatief hebben of die begeleiding nodig hebben, naar de plek van bestemming. Dit tegen een vergoeding en uiteraard met inachtneming van de coronaregels.

Zo biedt AutoMaatje Hof van Twente per heden ook begeleiding naar coronavaccinatielocaties. Op dit moment zijn er twee grote locaties: in Almelo en Enschede. De vrijwilliger begeleidt u tot waar dat mag en zal op u wachten zodat u na afloop direct weer naar huis kan. Heeft u een oproep gekregen voor een coronavaccinatie maar heeft u geen mogelijkheden om er te komen, bel dan AutoMaatje Hof van Twente en zij proberen u dan te koppelen aan een vrijwilliger. AutoMaatje Hof van Twente is op werkdagen tussen 09.00-12.00 uur bereikbaar via 06 – 29 18 79 07.

Nieuwstip of nieuwe informatie?

Tip onze redactie via een WhatsApp-bericht: 06 11 43 55 22

Zorg

Laatste Nieuws