dinsdag, 7 februari 2023
spot_img
HomeNieuwsGoorAuto Grafen in Goor breidt uit met Bandenservice Grafen

Auto Grafen in Goor breidt uit met Bandenservice Grafen

Martin Grafen, eigenaar van het gelijknamige autobedrijf, heeft zijn werkzaamheden uitgebreid met een bandenservice onder de naam Bandenservice Grafen. Gewoon op het bekende adres aan de Breukersweg kunt u nu ook terecht voor bandenwissel, bandenopslag, balanceren, uitlijnen en natuurlijk voor een setje nieuwe winter-, zomer- of all season banden en met of zonder velg.    

Niet dat het autobedrijf om werk verlegen zat, maar toen Kuipers Bandenservice aan de Spechthorstweg om gezondheidsredenen zijn zaak sloot, was de overname van de bandenservice best voor de hand liggend. Johan Kuipers en Martin Grafen werkten al veel samen en zijn geen onbekenden voor elkaar. Sinds vorig jaar juni zijn alle bij Kuipers opgeslagen banden ook meeverhuisd naar Grafen en binnen een mum van tijd zat er een andere huurder in het pand van Kuipers. Martin: “Ik denk dat een hoop mensen niet weten waar hun winterbanden zijn gebleven. Kans is dus heel groot dat die bij mij liggen. Waag er gerust een telefoontje aan dan kan ik kijken of jouw banden hier zijn.” Kuipers had al zijn klanten wel een mail gestuurd dat hij er mee ging stoppen maar mogelijk heeft niet iedereen die mail ontvangen.        

Bandenservice voor eigenlijk alles op vier wielen

Voor iedereen met een voertuig of aanhanger op vier wielen kan Bandenservice Grafen service verlenen en banden wisselen of vervangen. Grafen heeft alle merken banden voor personenauto’s, bedrijfsbussen, campers, caravans, aanhangwagens, paardenwagens en trailers. Kom langs, maak een afspraak of bel als je wilt weten of jouw winterbanden misschien bij Autoservice en Bandenservice Grafen liggen. Breukersweg 4 a, Goor, tel. 0547 274 068. 

Nieuwstip of nieuwe informatie?

Tip onze redactie via een WhatsApp-bericht: 06 11 43 55 22

Laatste Nieuws

Lifestyle