zaterdag, 25 maart 2023
spot_img
HomeNieuwsAutobedrijf Neplenbroek sluit zich aan bij Autovakmeester en neemt Avia Xpress over

Autobedrijf Neplenbroek sluit zich aan bij Autovakmeester en neemt Avia Xpress over

Diepenheim – Per 1 augustus heeft Autobedrijf Neplenbroek in Diepenheim een nieuwe aanvulling: Autovakmeester Neplenbroek. Daarmee zijn zij onderdeel van de garageformule van Alliance Automotive Group Benelux. Om je hierbij aan te mogen sluiten, moet je aan een flink pakket eisen voldoen. Dit is Autobedrijf Neplenbroek gelukt en ze mogen nu met trots de titel Autovakmeester voeren. Met deze formule blijft men eigen baas in het autobedrijf, bieden ze dezelfde uitstekende service zoals u gewend was, maar dan wel met extra ondersteuning en voordelen voor de klant. Op zaterdag 28 augustus is er een open dag waar iedereen, ook kinderen, van 14 tot 17 uur harte welkom is om nader kennis te maken met dit veelzijdige autobedrijf.

Wim Bouwmeester (links) en Sarino Neplenbroek

Gloednieuwe wasstraat

Sarino Neplenbroek, eigenaar van Autobedrijf Neplenbroek, is zijn bedrijf gestart in 2008 en zit al jaren op een zeer prominente plek in Diepenheim aan de Goorseweg 33. Sinds 5 augustus is Neplenbroek ook de trotse eigenaar van Tankstation Bouwmeester/Avia Xpress, het enige tankstation in Diepenheim, op steenworpafstand van het autobedrijf aan de Wilsonweg 35. Grote veranderingen dus bij Neplenbroek. En grootse plannen, want Sarino gaat er ook een gloednieuwe wasstraat bouwen die -als alles volgens planning verloopt- 1 december open gaat. Vooral ook een aanwinst voor de Diepenheimers die dan niet meer hoeven uit te wijken naar omliggende kernen voor een schone auto. 

Gewoon eens een vrije zaterdag

Tankstation Bouwmeester is al sinds 1966 een begrip in Diepenheim. Voormalig eigenaar Wim Bouwmeester vertelt: “Mijn ouders Henk en Dina zijn hier begonnen met het BP tankstation, een winkel met huishoudelijke artikelen en gereedschappen en een landbouwmechanisatiewerkplaats. Ik was altijd al betrokken bij het bedrijf van mijn ouders maar in 1984 trad ik officieel toe in de maatschap en startte ik met de fietsenzaak waar mijn vader mij nog mee heeft geholpen tot zijn pensioen. Het tankstation onderging tussentijds diverse gedaantewisselingen: BP van 1966 tot 2001, Total van 2001 tot 2011, en vanaf 2011 is het Avia Xpress, een onbemand tankstation.  Sinds 1992 ben ik met Alexandra getrouwd en onze vijf dochters hebben intussen de middelbare school afgerond en werken of studeren. Een beter moment voor de overname hadden we niet kunnen plannen met Neplenbroek: Alexandra en ik willen graag wat meer vrije tijd, bijvoorbeeld gewoon eens een vrije zaterdag, en daar gaan we nu lekker van genieten.” Helemaal stoppen is er nog niet bij voor Wim want hij werkt nog met heel veel plezier bij Spijkerman Fietsen/Revalidatie in Haarle. Ook is hij heel blij dat dankzij Neplenbroek het tankstation en de carwash behouden blijven in Diepenheim, wat natuurlijk een pracht aanvulling is voor het autobedrijf. “Graag wil ik alle klanten die de afgelopen 55 jaar bij ons hebben getankt, de auto hebben gewassen, fietsen hebben gekocht, gehuurd of laten repareren, heel, heel hartelijk bedanken!”, besluit Wim Bouwmeester.    

Team Neplenbroek

Compleet en allround autobedrijf: meester in het vak

Om de kwaliteit en vakbekwaamheid van Autobedrijf Neplenbroek nog eens te onderstrepen, is de aansluiting bij Autovakmeester een kroon op hun werk. Sarino is heel trots op zijn deskundige team en vertelt waarom ze hiervoor gekozen hebben: “Deze formule sluit naadloos aan op onze visie: het bieden van betrouwbare service en kwaliteit, transparantie, persoonlijk contact en eerlijk advies. Niet alleen voor ons als autobedrijf heeft het voordelen maar vooral de klant profiteert van extra voordeel, zoals onder andere 24 maanden garantie op onderhoud en reparaties en het aanbieden van 24/7 Europese pechhulp voor alle merken. Niet voor niets wordt de garageformule van Autovakmeester in een onderzoek uitgevoerd door BOVAG met een 8,4 beoordeeld door hun leden.” Met de komst van Autovakmeester, heeft Sarino ook zijn hele huisstijl op de schop gegooid. De voorgevel en showroom zijn voorzien van strak vormgegeven borden waarop duidelijk staat geschreven wat waar te vinden is. Ook een echte aanrader is de Autovakmeester Klantenkaart waarmee voor een gering bedrag per jaar 10 enorme voordelen te behalen zijn zoals gratis bijvullen van ruitenwisser- en koelvloeistof, gratis reparatie van een lekke band en lampjes vervangen. Overtuigd? Kom dan snel langs want het autobedrijf heeft mooie acties: Bij een grote of kleine onderhoudsbeurt krijg je de hele maand augustus een leuk verrassingspakket en het hele jaar door gratis APK.  Altijd al op zoek geweest naar een betrouwbaar adres voor het onderhoud van uw auto of een mooie occasion? 

Kom dan langs of kom kennis maken tijdens de open dag op zaterdag 28 augustus. 

Autovakmeester Neplenbroek | Autobedrijf, Goorsestraat 33 in Diepenheim. E-mail: info@autobedrijfneplenbroek.nl

Nieuwstip of nieuwe informatie?

Tip onze redactie via een WhatsApp-bericht: 06 11 43 55 22

Laatste Nieuws

Lifestyle