vrijdag, 2 december 2022
spot_img
HomeNieuwsAutobedrijf Zuithof schenkt ruim € 5000 aan Kans voor een Kind

Autobedrijf Zuithof schenkt ruim € 5000 aan Kans voor een Kind

Bornerbroek – Autobedrijf Zuithof vierde dit jaar hun 60-jarig jubileum. Zuithof werd opgericht in april 1961 door Joan Zuithof als eenmanszaak aan het Tusveld in Bornerbroek. Huidig eigenaar René Zuithof, die het bedrijf in 1992 van zijn vader overnam samen met zijn vrouw Irma, hebben de prima naam en reputatie van het autobedrijf op dezelfde bevlogen wijze voortgezet, hetgeen al 60 jaar resulteert in een gezond, betrouwbaar en servicegericht bedrijf. Het jubileum wilden ze graag op spectaculaire wijze vorm geven en dat is gelukt! “In verband met de steeds weer wijzigende coronamaatregelen was het passen en meten, maar eind oktober hebben we een zeer geslaagde driedaagse jubileumshow neergezet die gelukkig ook door kon gaan”, vertelt René. 

Grote opkomst en veel donaties

In grote getale kwamen genodigden en geïnteresseerden naar de show. Op de uitnodiging stond als geschenktip een bijdrage voor  de Stichting Kans voor een Kind. Doneren kon door te storten op rekening of een contante bijdrage in de ter plaatse aanwezige collectebus te deponeren. Zuithof had gehoopt op een mooie bijdrage maar toen het geld eenmaal geteld was, was de verrassing groot. Maar liefst € 5.347 was het totale bedrag voor Kans voor en Kind! “Via deze weg wil ik iedereen die op de show is geweest en ook iedereen die heeft gedoneerd aan deze stichting heel erg hartelijk bedanken. Wij hebben het heel fijn gevonden dat ons jubileum op deze wijze gestalte kon krijgen en dan zo’n mooi bedrag voor dit goede doel, het had niet beter uit kunnen pakken”, aldus een zeer tevreden René Zuithof. Op donderdag 16 december overhandigde René Zuithof de cheque aan Willem Hoevers, projectleider en medeoprichter van Stichting Kans voor een Kind. 

Wat doet Stichting Kans voor een Kind?

Stichting Kans voor een Kind vervult individuele wensen van kinderen uit Twente, die gebukt gaan onder een lichamelijke of psychische ziekte of in moeilijke sociale of maatschappelijke omstandigheden verkeren. Daartoe initieert de stichting zelf verschillende projecten maar soms worden deze ook door externe partijen georganiseerd zoals nu door Autobedrijf Zuithof. Het ingezamelde geld wordt 100% besteed aan wensvervullingen van kinderen uit Twente. Wil jij ook bijdragen aan deze stichting? Stort dan een bedrag op IBAN NL 31 RABO 0142071420. Ken jij een kind in je omgeving die het moeilijk heeft en wel een opsteker kan gebruiken? Meld dat dan per mail aan info@kansvooreenkind.nl of vul het formulier in op de website. 

Nieuwstip of nieuwe informatie?

Tip onze redactie via een WhatsApp-bericht: 06 11 43 55 22

Laatste Nieuws

Reggehof programma

Kettingbotsing Goor

Ongeval met drie auto’s

Zin in Kerst?

Lifestyle