donderdag, 1 december 2022
spot_img
HomeLifestyleBaan Zoekt Jou

Baan Zoekt Jou

Een eigenwijze en eigentijdse loopbaan ervaardag

Ook in Twente hebben we er last van: personeelstekort. Tegelijk hebben we te maken met een mismatch op de arbeidsmarkt: niet iedereen werkt op de juiste plek. Baan Zoekt Jou daagt werkenden, werkzoekenden en werkgevers uit om buiten de gebaande paden te zoeken naar een verrassend goede match.

Geen functie-eisen

Tijdens deze loopbaan ervaardag openen werkgevers hun deuren, zodat een deelnemer de sfeer kan proeven binnen het bedrijf. Het bijzondere aan dit evenement? Er zijn geen functie-eisen en er wordt niet gekeken naar een CV, maar het bedrijf krijgt gemotiveerd bezoek uit een onverwachte hoek. Alles is mogelijk en iedereen is welkom. Een eigenwijze en eigentijdse manier vol mogelijkheden en kansen, passend bij de arbeidsmarkt van nu.

Het Loopbaanstation geeft begeleiding en laat beide partijen ook na deze ervaardag niet meteen los. Ze gaan samen om tafel en onderzoeken bij een match de mogelijkheden om klaargestoomd te worden voor het vak.

Uitgelezen kans

Voor de deelnemers die mee gaan lopen bij de bedrijven is het de uitgelezen kans om een kijkje te nemen in een andere branche. En ze krijgen een mooie gelegenheid om zichzelf te presenteren bij een bedrijf en motivatie en inspiratie op te doen in een specifieke functie. Ze kunnen een mogelijke volgende stap maken in hun loopbaan én krijgen ondersteuning in loopbaan- en opleidingsadviezen.

Aanmelden

Bezoek voor meer informatie en aanmelden de website: www.baanzoektjou.nu.

Nieuwstip of nieuwe informatie?

Tip onze redactie via een WhatsApp-bericht: 06 12 34 56 78

Lifestyle

Laatste Nieuws