donderdag, 30 maart 2023
spot_img
HomeLifestyleBad Camping: Sla je tentje op op de Mors

Bad Camping: Sla je tentje op op de Mors

Delden – De viering van het 50-jarig bestaan van Zwembad de Mors was vorig jaar onmogelijk door de coronabeperkingen. Hoewel het virus tijdens het huidige zwemseizoen nog niet uit de lucht is, probeert men op De Mors toch nog wat te vieren. Zo kregen abonnementhouders een jubileumboekje en kan iedereen genieten van de badhistorie op megadoeken, was er voor de ochtendzwemmers een plakje krentenwegge en een kopje koffie en voor alle fans weer een zwemvierdaagse. In de nacht van 21 op 22 augustus is er in het kader van het jubileum een volgend viermoment: voor het eerst in de geschiedenis kan er gekampeerd worden op het zwembadterrein.

Jeugd tussen de 8 en 14 jaar kan zaterdagavond vanaf 19.00 uur zijn tentje komen opslaan op de ligweide van het zwembad. Uiteraard mogen de ouders gerust helpen met dit karwei, hoewel we de eenvoudige tenten toejuichen. Het feest kan pas echt beginnen als de papa´s en de mama´s weer naar huis zijn. ’s Avonds wordt gezorgd voor een fijne sfeer en wat leuke activiteiten in en om het water. De volgende ochtend staat er voor iedereen een lekker ontbijtje klaar, tegen tienen gaat het bad open en is het kampeerfeest voorbij. In de tijd tussen spel en spelt wordt er uiteraard geslapen, onder toeziend oog van badpersoneel en vrijwillige helden.

De kampeernacht is een cadeautje van de SBR, deelname kost dus niets. ’s Avonds is er wat te drinken, chips en snoep moet evt. zelf meegenomen worden (met mate), bij evt. dieetwensen/allergieën graag ook in het ontbijt voorzien. Uiteraard mogen ook de zwemspullen niet ontbreken. Het aantal te vergeven plekken op het veld is beperkt, dus aanmelden is verplicht en vol is letterlijk vol. Aanmelden voor de kampeernacht kan via het formulier op https://www.zwembad-demors.nl/bad-camping/.

Nieuwstip of nieuwe informatie?

Tip onze redactie via een WhatsApp-bericht: 06 12 34 56 78

Lifestyle

Laatste Nieuws