zondag, 5 februari 2023
spot_img
HomeNieuwsDeldenBakker Meen laat wensen tot werkelijkheid komen

Bakker Meen laat wensen tot werkelijkheid komen

Delden – Bakker Meen in Delden werkt met volle passie aan het maken van brood, banket en chocolade. Met diezelfde passie hebben ze begin dit jaar besloten om een winkelactie op te starten ten gunste van het goede doel. De opbrengst van de verkoop van de winkeltasjes werd gedoneerd aan Stichting WensAmbulance Oost Nederland.

WensAmbulance Oost Nederland heeft als doel de laatste wensen van (pre-)terminale patiënten en langdurig zieken mogelijk te maken door passend liggend vervoer te bieden. De stichting heeft meer dan 100 vrijwilligers die tezamen al ruim 2600 wensen hebben vervuld van inwoners uit Overijssel en de Achterhoek. Onder begeleiding van de vrijwilligers beleven de wensvragers een onvergetelijke dag waarbij ze in het zonnetje worden gezet en hun ziekte even kunnen vergeten.

Uiteindelijk is de actie van Bakker Meen met een zeer mooi bedrag geëindigd. Afgelopen week mocht WensAmbulance Oost Nederland uit handen van Cindy Meen een cheque van maar liefst € 1.500,- in ontvangst nemen. Dit fantastische bedrag maakt het mogelijk dat er weer een aantal wensen in vervulling kunnen gaan.

Om dit goede gevoel vast te houden is er een nieuwe actie opgestart waarbij klanten samen met Bakker Meen de Stichting Make-a-Wish Nederland kunnen helpen om ook daar weer vele gezichten blij te maken. Make-a-Wish laat wensen van jonge patiënten in vervulling gaan.

Meer informatie over WensAmbulance Oost Nederland en het insturen van een wens kunt u vinden op de site www.wensambulance.nl.

Nieuwstip of nieuwe informatie?

Tip onze redactie via een WhatsApp-bericht: 06 11 43 55 22

Laatste Nieuws

Lifestyle