woensdag, 8 februari 2023
spot_img
HomeNieuwsBanendag RIWO

Banendag RIWO

 Oldenzaal – Bij RIWO in Oldenzaal worden er slimme oplossingen gemaakt om industriële processen te automatiseren. Of het nu gaat om een geavanceerde procesbesturing voor de deegbereiding in industriële bakkerijen, slimme logistiek in tuinbouwkassen, een autonome robot of een productielijn voor de automotive. Bij RIWO hebben ze voor iedere uitdaging op het gebied van automatisering wel een oplossing. Om onderscheidend te blijven wordt er samengewerkt met collega-bedrijven, overheid en kennisinstellingen aan innovaties op het gebied van digitalisering, robotica of Artifical Intelligence (AI). 

Door de toenemende groei van de onderneming hebben ze bij RIWO flink wat openstaande vacatures voor techneuten van MBO tot WO-niveau, voor starters en ervaren collega’s!

Geïnteresseerden in het werken in de techniek en nieuwsgierig naar de werksfeer bij RIWO zijn welkom op donderdag 20 januari tussen 18.00 en 21.00 uur om eens vrijblijvend kennis te maken met RIWO en haar collega’s.

Let op! Raadpleeg de website van rijksoverheid voor meer informatie over het coronatoegangsbewijs. Zonder geldig coronatoegangsbewijs wordt geen toegang verleend

Nieuwstip of nieuwe informatie?

Tip onze redactie via een WhatsApp-bericht: 06 11 43 55 22

Laatste Nieuws

Lifestyle