woensdag, 22 maart 2023
spot_img
HomeLifestyleBed & Breakfast Landgoed Driebelterveld: Onthaasten, Ontspannen, Ontmoeten

Bed & Breakfast Landgoed Driebelterveld: Onthaasten, Ontspannen, Ontmoeten

Markelo – Marjan van Lambalgen is gastvrouw van Bed en Breakfast Landgoed Driebelterveld. Marjan noemt het geen overnachting op hun landgoed maar een ‘beleving’ of een ‘ervaring’. De route er naar toe is op zich al een ware streling voor het oog. Vanuit Markelo ga je op de Goorseweg nog voor het bereiken van de top van de Herikerberg rechtsaf de Driebelterweg in. Na zo’n 200 meter op deze zand/grindweg sla je links af naar de Bed & Breakfast. Het paadje slingert en links en rechts van je zie je alleen maar bos. Dan ineens doemt er voor je, als een oase in een woestijn, een prachtige open plek met hoge bomen, een groot grasveld en prachtige verzorgde bebouwing: Landgoed Driebelterveld. Wow!

Landgoed Driebelterveld (met drie grafheuvels erin, vandaar de naam) is pas sinds 2017 een Bed & Breakfast. Marjan was er in 2016 al mee bezig: “Ik weet nog dat ik dacht: is dit het nu? Als je toch op zo’n prachtige plek woont, maar je kunt er door een drukke baan niet eens 100% van genieten, dan klopt er toch iets niet? En daarbij, ik wil dit moois graag met iedereen delen.” 1 januari 2017 klonk het startschot voor de Bed & Breakfast. En nu ruim vier jaar later? “Het is de beste beslissing die ik ooit heb genomen”, vertelt ze stralend. “En wat ik het mooiste compliment vind, is dat 43% van de bezoekers terugkerende gasten zijn.” 

Ik wil verbinden

Marjan houdt zich bij het ontstaan van de Bed & Breakfast vast aan een uitgesproken visie: “Ik wil verbinden. Niet samenwerken om nog meer geld te maken, maar verbinden, iemand anders ook iets gunnen. Ik voel me zo bevoorrecht dat ik graag iets terug wil geven aan de maatschappij.” Marjan communiceert vanuit haar hart en geeft iedereen een persoonlijke benadering. Elke aanvraag beantwoordt ze persoonlijk en elke gast krijgt speciale aandacht. “Mensen komen hier vooral voor de rust, ruimte, privacy en een vorm van veiligheid. En vanuit hier ondernemen de gasten allerlei uitstapjes. Het is een goede uitvalsbasis.” 

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen

Marjan’s meisjesnaam is Van Overeem. M.V.O., de afkorting van Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen. “Ik vraag me steeds af met wie ik me kan verbinden. Zo komt de thee van No.15, de krentewegge van Bakker Nollen en ga zo maar door. Ook verwijs ik mijn gasten naar de lokale middenstand. Wil je een fiets huren? Dan stuur ik ze naar Profile in Markelo of Goor. Ik vraag mijn gasten ook altijd  of ze alsjeblieft in deze coronatijd  in ieder geval  één keer bij de lokale horeca willen afhalen/laten bezorgen. Zo laat ik ze ook kennis maken met al het moois wat Twente te bieden heeft.”

Iets terug doen voor de maatschappij

Behalve dat Marjan graag de lokale middenstand betrekt bij haar Bed & Breakfast, zet ze zich ook in voor goede doelen. Onder andere Hartstichting, Stichting Join4Energy en Bliss to Shine kunnen rekenen op haar steun. 

Trouwen

Landgoed Driebelterveld is ook bij uitstek geschikt voor een huwelijksceremonie. De besloten en inspirerende omgeving in samenwerking met de lokale horeca zorgen ervoor dat het een onvergetelijke dag wordt, welke afgesloten kan worden in één van twee gastenhuizen.

Ervaar ook een beleving

Wil je nou ook een keer zo’n belevenis ervaren op Landgoed Driebelterveld? Marjan staat je heel graag te woord. Kijk op de website voor een impressie of mail of bel Marjan meteen: info@landgoeddriebelterveld.nl of 06 18904495. Driebelterweg 3, Markelo.

Nieuwstip of nieuwe informatie?

Tip onze redactie via een WhatsApp-bericht: 06 12 34 56 78

Lifestyle

Laatste Nieuws