donderdag, 4 maart 2021
Advertentie
Home Nieuws Ben van Bel te gast in Dubbelportret

Ben van Bel te gast in Dubbelportret

Hof van Twente – Ben van Bel komt uit Hengelo, maar woont al jaren in Goor. Hij runde sinds 2002 zijn bedrijf ZiT Meubelstoffering in een hal aan de Kerkstraat. Sinds juli 2018 zit hij in een fraai pand, Joos wonen, aan de Grotestraat 147 in Goor. Hij is een gepassioneerd meubelstoffeerder, of het nu gaat om meubelen voor binnen of buiten. Zelfs voor nieuwe bekleding in uw auto bent u bij hem aan het juiste adres. Maar zoek je nieuwe of vintage snuisterijen en nog veel meer? Hij laat u alles in zijn winkel zien. 

De twee presentatoren van het dubbelportret, Ciska Freriksen en Riet van den Burg, willen graag alles weten. En dat is maar goed ook, want zo maakt u als luisteraar uitgebreid kennis met Ben van Bel.

Dubbelportret wordt uitgezonden op zondag 24 januari van 11.00 tot 12.00 uur. De herhaling is op maandagavond 25 januari om 20.00 uur. Hofstreek FM is te ontvangen op 107.6 Mhz & 107.0 Mhz (Markelo) en op de kabel. Daarnaast is het ook te ontvangen op real stream audio op internet via www.hofstreek.nl.

Nieuwstip of nieuwe informatie?

Tip onze redactie via een WhatsApp-bericht: 06 11 43 55 22

Laatste Nieuws

Lifestyle