maandag, 6 februari 2023
spot_img
HomeNieuwsDeldenBente, Bente en Inez uit Delden naar finale Miss Beauty en Miss...

Bente, Bente en Inez uit Delden naar finale Miss Beauty en Miss Teen verkiezing

Delden – Bente Heeregrave (19), Bente Klein Breteler (20) en Inez Mulder (16) zijn alledrie door naar de finale; Bente en Bente van de Miss Beauty of Overijssel en Inez van de Miss Teen of Overijssel verkiezing. Op de website van missbeautynetherlands.com is te lezen hoe het werkt en wat voor persoon je zou moeten zijn. Jonge, krachtige vrouwen met een helder doel voor ogen en zin in avontuur. Dames die willen stralen op een groot podium en natuurlijk streven naar de nationale Miss Beauty titel en uiteindelijk internationaal, het hoogst haalbare. Volgens de website is Miss Beauty of the Netherlands de grootste én leukste missverkiezing van Nederland, met 12 provinciale voorverkiezingen en provinciale missen. Ze brengen 12 prachtige vrouwen samen die strijden voor de titel Miss Beauty of the Netherlands (19 t/m 27 jaar) en 12 inspirerende meiden die strijden voor de titel van Miss Teen of the Netherlands (15 t/m 18 jaar).

Tess Wevers

Inez is gescout via Instagram door de Miss Teen winnares van Overijssel van vorig jaar, Tess Wevers uit Markelo, en mocht daarom aan de castingdag meedoen. Na zondag 16 januari zijn er 20 finalisten voor Miss Teen Overijssel overgebleven die op 20 maart aan de uiteindelijke finale meedoen. Dit is de voorronde voor Miss Teen Nederland en vervolgens voor de internationale verkiezingen. 

LINDA Foundation

De beide Bentes zijn al wat ouder en zij dingen mee naar de titel van Miss Beauty of Overijssel. Ook zij komen uit Delden. Dit zegt Bente Klein Breteler er over: “Ik ben een van de finalisten van Miss Beauty of Overijssel 2022 en hier ben in natuurlijk super trots op. Voor mijn deelname aan Miss Beauty of Overijssel zet ik mij graag in voor de LINDA.Foundation! Samen met jullie wil ik een mooi bedrag ophalen voor gezinnen in Nederland die wat minder te besteden hebben. Want ook in Nederland zijn er kinderen die opgroeien in armoede. Laten we er samen voor zorgen dat ook zij kunnen sporten, een cadeautje kunnen kopen, nieuwe kleding kunnen dragen, of een keertje niet naar de voedselbank hoeven voor hun eten. Elk kind verdient het om leuke dingen te doen en gelijke kansen te krijgen net als ieder ander. Elke donatie groot of klein wordt super erg gewaardeerd!” Wilt u doneren? Doneer via www.actievoorlindafoundation.nl/actie/bente-klein-breteler 

Ook Bente Heeregrave zet zich in voor de LINDA.Foundation. Wilt u haar steunen? Gebruik dan deze link: www.actievoorlindafoundation.nl/actie/bente-heeregrave

Op 20 maart zal de finale van Miss Beauty/Miss Teen of Overijssel plaatsvinden. Je kunt je stem uitbrengen vanaf 28 januari. Kijk op: www. missbeautynetherlands.com/overijssel/.

Houd het Hofweekblad in de gaten want de dames worden gevolgd tot sowieso 20 maart!

Nieuwstip of nieuwe informatie?

Tip onze redactie via een WhatsApp-bericht: 06 11 43 55 22

Laatste Nieuws

Lifestyle