zondag, 29 januari 2023
spot_img
HomeNieuwsBenteloBentelo in kerstsfeer

Bentelo in kerstsfeer

Bentelo – Dit jaar is de entree en het kerkplein van Bentelo voorzien van kerstverlichting. Bentelo had namelijk al jaren de wens voor sfeerverlichting in de kersttijd en dat is nu met vereende krachten gelukt. Het project kerstverlichting in Bentelo is dan ook een mooi voorbeeld van samenwerking binnen het dorp en met de ‘buren’ uit Delden. Nu kan iedereen genieten van de mooi verlichte dorpsentree.

Dat dankzij een aantal vrijwilligers, in nauwe samenwerking met de Dorpsraad en de Werkgroep Beleving OLV. 

Met dank aan de Deldense Ondernemers Vereniging voor het schenken van de kerstverlichting, die een mooie herbestemming heeft gekregen. Ook dank aan de Stichting Cultuur & Sport en Enexis voor hun bijdragen voor de aanschaf van de led-lampen en de bijdragen en medewerking van de Stichting Midzomerfeesten Bentelo, de PJO-HAJO, firma Ten Dam en Café Spoolder en enkele andere sponsoren. En niet te vergeten: de vele helpende handen. Allemaal bedankt!

Daarnaast is ook het kerkgebouw verlicht evenals enkele glas-in-lood ramen en het grote roosvenster boven de kerkingang. Binnenkort wordt ook de traditionele grote kerstboom geplaatst. Bentelo in kerstsfeer!

Nieuwstip of nieuwe informatie?

Tip onze redactie via een WhatsApp-bericht: 06 11 43 55 22

Laatste Nieuws

Lifestyle