dinsdag, 19 januari 2021
Home Lifestyle Bericht van de Sneeuwkoningin

Bericht van de Sneeuwkoningin

Markelo, 22 december 2020

Lieve allemaal,

Net als iedereen moet ook ik de coronaregels naleven. Daarom kan ik helaas dit jaar niet met mijn lieve ijsprinsessen en de goede feeën naar Markelo komen. Juist in deze tijd was ik graag naar jullie toegekomen om jullie lieve wensen voor een ander in vervulling te laten gaan maar helaas kan dat dus niet.

Ik vervul altijd heel graag jullie wensen maar nu hoop ik, voor één keertje, dat jullie mijn wens willen vervullen.

Mijn wens dit jaar is: wees lief voor elkaar, denk aan elkaar, denk aan de eenzame mensen en vooral aan de mensen die dit jaar misschien extra verdrietig zijn met kerst omdat ze echt alleen zijn. Maak hen blij met een kaartje, een bloemetje, iets lekkers of een simpel telefoontje (en denk hierbij dan ook even aan de lokale middenstand van Markelo die mij ook altijd helpt bij het vervullen van jullie wensen).

Dan hoop ik dat ik jullie volgend jaar weer kan helpen bij het vervullen van jullie wensen.

Een lieve groet,

De Sneeuwkoningin en de ijsprinsessen.

Nieuwstip of nieuwe informatie?

Tip onze redactie via een WhatsApp-bericht: 06 12 34 56 78

Lifestyle

Laatste Nieuws