maandag, 4 juli 2022
spot_img
HomeZorgBericht van uw huisarts: start COVID-19 vaccinatie

Bericht van uw huisarts: start COVID-19 vaccinatie

Het aantal nieuwe besmettingen is in de periode 13-20 januari gedaald in Twente, maar we zitten qua aantal besmettingen nog steeds ruim boven het landelijk gemiddelde. Zoals u in de media heeft kunnen lezen, is het vaccineren tegen het coronavirus  gestart in onze regio. 

De vaccinatiestrategie is gericht op voorkomen en verminderen van ziekte en sterfte als gevolg van covid-19. Prioriteit wordt gegeven aan kwetsbare groepen. Wij vinden het belangrijk om u als patiënt te laten weten dat de criteria over wie en wanneer gevaccineerd zal worden door de overheid bepaald wordt. Wij als huisartsen hebben hier geen invloed op. Wij zullen wel de uitnodigingen voor vaccinatie versturen aan diegenen die op dat moment geselecteerd zijn. 

Er zijn veel vragen van patiënten over het vaccineren. Wij verzoeken u de informatie te lezen op de volgende websites:  rijksoverheid.nl en thuisarts.nl. Bij aanvullende vragen na het lezen van deze informatie kunt u bellen met het publieksinformatienummer: 0800-1351. 

Mocht u op deze manier uw vraag niet goed beantwoord krijgen, neem dan contact op met uw huisarts. Wij hopen op uw begrip en willen op deze manier de bereikbaarheid van de praktijk waarborgen. 

Houd vol. Alleen samen krijgen we corona onder controle.

Uw huisartsen in Delden en Hengevelde

Nieuwstip of nieuwe informatie?

Tip onze redactie via een WhatsApp-bericht: 06 11 43 55 22

Zorg

Laatste Nieuws