maandag, 6 februari 2023
spot_img
HomeNieuwsHof van TwenteBeste Buur Hof van Twente in het zonnetje gezet

Beste Buur Hof van Twente in het zonnetje gezet

Hof van Twente – Goed contact met de buren vindt Salut goud waard is. Met deze gedachte organiseert Salut in samenwerking met Wonen Delden, Viverion en gemeente Hof van Twente de ‘Beste Buur Bokaal’ in Hof van Twente. De beste buur levert een grote bijdrage aan de onderlinge sfeer in de buurt. De titel gaat dit jaar naar de heer Martin Rosink. Hij is door de burgemeester op 1 november in het zonnetje gezet.

Alle inwoners uit de gemeente Hof van Twente kwamen in aanmerking voor de ‘Beste Buur Bokaal’. De ‘Beste Buur’ is misschien iemand die altijd klaarstaat of is het de buur die ongemerkt veel voor de buurt doet zonder dat hij/zij in het middelpunt staat. 

De jury heeft alle nominaties met aandacht doorgenomen en heeft unaniem de heer Martin Rosink uit Ambt Delden gekozen tot ‘Beste Buur 2021’.  

“Hij is de beste buurman die wij ons kunnen wensen”, zo vertelt Leonie ons. “Hij is behulpzaam naar iedereen die het nodig heeft.” “Het is een man met een gouden randje”, zegt een andere buurvrouw. “Hij staat voor je klaar, dag en nacht.”

Samen met de Beste Buren van voorgaande jaren, vrienden, families en collega’s van J.A. Roetgerink & Zn. is hij blij verrast door de burgemeester mevrouw Nauta. 

Nieuwstip of nieuwe informatie?

Tip onze redactie via een WhatsApp-bericht: 06 11 43 55 22

Laatste Nieuws

Lifestyle