donderdag, 30 maart 2023
spot_img
HomeNieuwsBettie Festen: “Heel veel klachten ontstaan door stress, daar kan ik iets...

Bettie Festen: “Heel veel klachten ontstaan door stress, daar kan ik iets aan doen!”

Goor – Wist u dat 83% van onze psychische en lichamelijke klachten ontstaan door stress? Door een voetreflexmassage kunnen blokkades worden opgeheven waardoor onze energie weer vrij gaat stromen en de balans wordt hersteld. Het is heel bijzonder om te zien hoe ons hele lichaam zich weerspiegelt in onze voeten. In de coronaperiode heb ik de opleiding gedaan tot voetreflextherapeut. “Een mooie aanvulling op mijn werk als pedicure”, aldus Bettie Festen. 

“Ik werk al tien jaar als pedicure. Met mijn diploma op zak startte ik in 2012 als ambulant pedicure en kwam ik bij veel mensen thuis de voeten verzorgen. Sinds 2018 heb ik mijn eigen praktijkruimte aan de Wijnkamp 56a in Goor. Ondernemen is vooral niet stilzitten, maar dromen en durven doen. Zo heb ik mijzelf verder ontwikkeld in thoracaallumbaal-therapie en mocht ik afgelopen februari het diploma voetreflextherapeut in ontvangst nemen. 

Vaak wordt mij gevraagd wat ik nu het allerliefste doe… alle behandelingen, is dan het antwoord. Naast de afwisseling, is het een totaalplaatje wat ik graag wil aanbieden om mensen te helpen. Naast de massages en voetzorg verkoop ik veel (natuurlijke) producten in mijn praktijk en op mijn webshop. 

Nieuwsgierig wat ik voor u kan betekenen? Neem een kijkje op mijn website www.pedicure-massagepraktijkgoor.nl of neem contact met mij op! Ik help u graag!” Bettie Festen is telefonisch te bereiken op 06 27887022.

Nieuwstip of nieuwe informatie?

Tip onze redactie via een WhatsApp-bericht: 06 11 43 55 22

Laatste Nieuws

Lifestyle