vrijdag, 3 februari 2023
spot_img
HomeLifestyleBibliotheek adopteert project ‘Graag gelezen’ van U.V.V. Delden

Bibliotheek adopteert project ‘Graag gelezen’ van U.V.V. Delden

Hof van Twente – De Unie van Vrijwilligers (U.V.V.) Delden bezorgde jarenlang bibliotheekboeken op de kamers van de bewoners in het St. Elisabeth en de Wieken. Vrijwilligers van de U.V.V. brachten ook boeken aan huis in Stad Delden. De afgelopen vijf jaar zijn de werkzaamheden van het project ‘Graag gelezen’ uitgebreid met voorleesactiviteiten en gratis boekenkasten. 

De U.V.V. Delden stopt per eind december met alle projecten, maar de samenwerking met de Bibliotheek Delden is uitgebreid. Het project ‘Graag gelezen’ gaat per januari 2023 verder onder de naam ‘Bibliotheek aan huis’. Alle activiteiten blijven bestaan en de vrijwilligers gaan gewoon door met hun werkzaamheden alleen niet meer onder  de vlag van de U.V.V. Ook de organisatie van de jaarlijkse Voorleeslunch in oktober blijft bestaan. 

Voor alle leeftijden

‘Bibliotheek aan huis’ is er voor mensen die tijdelijk of permanent niet in staat zijn om de bibliotheek te bezoeken en zij kunnen gebruik maken van deze service. Dit is voor alle leeftijden, dus ook als je door bijvoorbeeld een gebroken been of complicaties bij zwangerschap de deur niet uit kan. Aanmelden voor ‘Bibliotheek aan huis’ kan bij de Biblotheek Delden, telefoon: 074-3762016. Wilt u vrijwilliger worden voor één van deze projecten? Ook dan kunt u bij dit nummer informatie inwinnen.

Nieuwstip of nieuwe informatie?

Tip onze redactie via een WhatsApp-bericht: 06 12 34 56 78

Lifestyle

Laatste Nieuws