zondag, 5 februari 2023
spot_img
HomeNatuur‘Bijkletsen over de prachtige natuur in ons fraaie Twente’

‘Bijkletsen over de prachtige natuur in ons fraaie Twente’

Met natuurkenner en natuurfotograaf Han Brinkcate

 Dit is helaas mijn laatste schrijven voor 2021. Om mezelf een beetje te sparen in deze moeilijke coronatijd heb ik moeten besluiten om een tijdje rust te gaan nemen. Zo ongeveer half januari kom ik wel weer terug en kunt u weer lekker van mijn verhalen over de natuur genieten. Volgend jaar in juli hoop ik 70 te worden en dan laat ik het doek na ruim 700 columns in dit weekblad definitief vallen. 

Ik heb nog twee van mijn mooiste foto’s van dit jaar bijgevoegd. Op de foto boven ziet u twee boomkikkers, die lijnrecht tegenover elkaar staan en op de foto hieronder een prachtige reegeit op het landgoed Twickel. 

Bedankt voor alle mooie reacties, die ik ook dit jaar weer van u mocht ontvangen. Rest mij om u allen toch nog fijne feestdagen toe te wensen in deze sombere coronatijd. Voor meer natuur kunt u kijken op www.hanbrinkcatenatuurfotografie.nl of www.hofweekblad.nl. 

Nieuwstip of nieuwe informatie?

Tip onze redactie via een WhatsApp-bericht: 06 11 43 55 22

Natuur

Laatste Nieuws