woensdag, 22 maart 2023
spot_img
HomeNieuwsBijna 1000 inzendingen voor warmetruiwedstrijd

Bijna 1000 inzendingen voor warmetruiwedstrijd

Hof van Twente – Voor de jaarlijkse warmetruiontwerpwedstrijd heeft de jury 996 tekeningen mogen ontvangen van kinderen die allemaal een ontwerp voor een trui hebben bedacht! Alle basisscholen in Hof van Twente hebben meegedaan! De jury had de pittige uitdaging om daarbinnen twee tekeningen te kiezen met een winnend ontwerp: een winnende tekening van groep 3/4 en groep 5/6. Deze tekeningen worden afgedrukt op een echte trui voor de winnaar én alle klasgenootjes krijgen ook zo’n bijzondere trui! Het idee van de wedstrijd is: eerst een warme trui, daarna pas de verwarming hoger. Eén graad op de verwarming scheelt al gauw 5% energie. En het is natuurlijk het leukst als je in een zelfontworpen trui kan wegkruipen! 

Heeckeren en Elserike

De winnende tekening in de categorie groep 3/4 is gemaakt door een leerling uit groep 3 van basisschool Heeckeren uit Goor. De winnende tekening in de categorie groep 5/6 is gemaakt door een leerling uit groep 5/6 van Elserike uit Markelo. Maar wie de winnende tekeningen gemaakt heeft, dat blijft nog even een verrassing…

Tentoonstelling van tekeningen

Alle basisscholen in Hof van Twente hebben meegedaan. Omdat we trots zijn op al die mooie en inspirerende inzendingen, hangen we alle tekeningen op in het gemeentehuis en de bibliotheek in Goor. Sommige kinderen willen graag hun eigen tekening weer terug. Wil je jouw zelfgemaakte tekening weer terug? Je mag die dan van de lijn halen en meenemen. 

De winnende truien worden 22 december uitgereikt. Meer informatie www.hofpower.nl.

Nieuwstip of nieuwe informatie?

Tip onze redactie via een WhatsApp-bericht: 06 11 43 55 22

Laatste Nieuws

Lifestyle