woensdag, 27 januari 2021
Advertentie
Home Nieuws Delden Bijzondere kerstverlichting Stadshagencomplex

Bijzondere kerstverlichting Stadshagencomplex

De bewonerscommissie van de Jan Lucaskamp, De Vleugel en de Eschtoren heeft het initiatief genomen om het eind van dit voor veel bewoners onzekere en angstige jaar nog een beetje glans te geven.

Dat gebeurdt door een zeer bijzondere kerstverlichting van 8 meter hoog te laten ophangen aan de vlaggenmast op het voorplein.

Die verlichting bestaat uit 1600 led-lampjes, een oase van licht die het plein een feeëriek aanzicht zal geven.

Toen de bewonerscommissie Wonen Delden een financiële bijdrage vroegen, bleek hier tot zijn grote vreugde een fonds voor te zijn, die de aanschaf mogelijk maakte en waarvoor men Wonen Delden bijzonder erkentelijk is.

De verlichting is geleverd door Nijhof bloemen- en tuincentrum uit Delden, die ook spontaan toezegde de verlichting te installeren; ook hier past een woord van dank.

Dave van Zalk, directeur-bestuurder van Wonen Delden ontsteekt de kerstverlichting op dinsdag 8 december om 17.00 uur.

Het zou aardig zijn geweest om dat moment op het voorplein bij te wonen, samen met de buren van de Stadstoren, onder het genot van een glaasje Glühwein. Navraag bij de officiële instanties leerde dat dit vanwege corona helaas niet was toegestaan.

Een alternatief zou kunnen zijn om op 8 december rond de klok van 17.00 uur een lampje op uw mobiele telefoon aan te zetten en daarmee op uw balkon te zwaaien.

Nieuwstip of nieuwe informatie?

Tip onze redactie via een WhatsApp-bericht: 06 11 43 55 22

Laatste Nieuws

Lifestyle