woensdag, 22 maart 2023
spot_img
HomeNieuwsBlack Friday in Delden 26 & 27 november!

Black Friday in Delden 26 & 27 november!

Delden – Siem Bouma, stadsmanager van Delden, heeft samen met de DOV, de Deldense Ondernemers Vereniging, zijn eerste project in gang gezet:  Delden doet mee aan Black Friday, zowel op vrijdag 26 en zaterdag 27 november en dat zal zichtbaar zijn!

Veel ondernemers liepen warm voor het plan en het centrum van Delden wordt opgesierd met een mooie ballonnenboog bij de ingang van elk deelnemend bedrijf. Ook veel horecabedrijven in Delden ondersteunen het Black Friday initiatief. Van oorsprong komt Black Friday uit Amerika en is altijd op de vrijdag na Thanksgiving.

Dit is een nationale feestdag in de Verenigde Staten (altijd op de vierde donderdag in november) waarop mensen dank zeggen voor de goede dingen die hen ten deel zijn gevallen. De dag erna werden traditioneel kerstinkopen gedaan en gaven winkeliers de hoogst mogelijke korting op hun waar. In Nederland is in 2015 ook met Black Friday begonnen en het kent een dusdanige populariteit dat het soms het hele weekend doorgaat. Nicole Efftink, voorzitter van de DOV, is enthousiast dat zoveel ondernemers in Delden meedoen en is lovend over de onderlinge saamhorigheid: “De ondernemers krijgen een poster waaraan ze te herkennen zijn dat ze mee doen. Op social media worden de individuele Black Friday acties bekend gemaakt. Ook een groot deel van de horeca doet mee, dus kom naar Delden en geniet maximaal van koopjes en acties deze twee dagen!”

Ook heeft de DOV het voor elkaar gekregen de straatverlichting uit te breiden naar een aantal zijstraten en in de Langestraat tot aan Bas Baake Electroworld.

Nieuwstip of nieuwe informatie?

Tip onze redactie via een WhatsApp-bericht: 06 11 43 55 22

Laatste Nieuws

Lifestyle