woensdag, 8 februari 2023
spot_img
HomeNieuwsDeldenBloemBoutique Anush bestaat 1 jaar

BloemBoutique Anush bestaat 1 jaar

Delden – Jarenlang wilde Anush Avetisyan haar eigen bloemenzaak oprichten. Vorig jaar, tijdens de coronaperiode, heeft ze de knoop doorgehakt en is ze haar droom waar gaan maken. Op 15 juli 2021 heeft ze de deuren geopend van: BloemBoutique Anush! 

Op vrijdag 15 juli bestaat BloemBoutique Anush 1 jaar. ‘’Wat is de tijd toch snel voorbij gevlogen!”, zegt Anush. “We willen onze klanten hartelijk bedanken voor hun vertrouwen in ons, de positieve reacties en mooie complimenten. Zonder de steun van onze klanten zou het niet zo’n succesvol jaar geweest zijn.” Op de eerste verjaardag van BloemBoutique Anush, vrijdag 15 juli, kunnen klanten winkelen onder het genot van een drankje en gebakje.  

Bij BloemBoutique Anush vind je naast prachtige boeketten, bloemstukken, planten en bloementaarten ook een breed assortiment van mooie en unieke woonaccessoires, zoals vazen, potten en diverse interieurartikelen. Daarnaast kan je bij BloemBoutique Anush ook terecht voor rouw- en bruidsarrangementen. Stap gerust eens binnen en vraag naar de mogelijkheden. BloemBoutique Anush, Langestraat 7a, Delden of bel 074-205 1154. 

BloemBoutique Anush is van 22 juli tot en met 9 augustus gesloten. “We gaan in deze periode op vakantie om weer met volle energie en nieuwe inspiratie voor de mooiste creaties terug te keren. De laatste week dat we open zijn van 15 tot en met 21 juli geldt er 20% korting op alle kamerplanten en tuinplanten”, aldus Anush. 

Nieuwstip of nieuwe informatie?

Tip onze redactie via een WhatsApp-bericht: 06 11 43 55 22

Laatste Nieuws

Lifestyle